lauantai 26. lokakuuta 2013

Viikko 43 muistaakseni

Kuukausi vetelee viimeisiään, ja tämä on vasta 4. blogimerkintä lokakuulta. Sori, blogi-kulta, että hieman syrjin käyttöäsi... Mutta tilannehan VOISI olla pahempikin! Näin niin kuin positiiviselta kannalta ajatellen!

Tällä viikolla...

... Kävin tutor-haastattelussa ja unohdin puolet asioista, mitä piti sanoa. Ensi viikolla joskus pamahtaa tieto, että olenko vai enkö ole the future princess eikun siis tutor. Jos pääsen, niin jeee - ja jos en pääse, niin sekin on ihan okey. 7 haki meistä tulkkiopiskelijoista, ja 3 pääsee, joten... Luultavasti en muista ensi viikolla koko tutor- asiaakaan. On niin paljon muutakin muistettavaa. No stress.

... Oli meidän ensimmäisen vuoden tulkkiopiskelijoiden omat haalaribileet. Käytiin Amarillossa syömässä ja sen jälkeen siirryttiin bilettämään. Otin sieltä jopa jotain kuvia, ja uskallan muutaman tännekin laittaa.

XXXL Burger. Oli ihan pakko.

KIMPPUUN! GRAAAH!

Ja niin... Jälkkäriksi vetäisin tequilan...

Amarillo -viittomaposetus. Siinä ollaan kaikki Kuopion tulkkiopiskelijat vuosimallia -13!

Bilettämässä tosiaan käytiin parissakin paikassa, ja sieltä on vain niin hämyisiä kuvia, että en niitä tähän todellakaan läimäytä. Muistan, että olin en-niin-pienoisessa-hiprakassa, ja että kompastuin matkalla vessaan, kun en tajunnut, että siinä oli joku kynnys. Muuten istuskelin tai menin tanssimaan, jos tuli joku ihan jees -biisi. T:n kanssa mentiin joskus kahden jälkeen vielä vetämään hiljaiseen karaokepaikkaan Tinakenkätyttö. Se oli aika hyvä päätös illalle!

... Kävin laulamassa uuden tulkkikeskuksen avajaisissa. Meitä oli 3 soittajaa ja 2 laulajaa. Esitettiin Samuli Putron Älä sammu aurinko. Taisi kelvata.

... En ole opiskellut ruotsia yhtään...

Ei siinä muuten mitään siis, mutta kun ruotsin tentti on torstaina... Ja lähdetään A:n kanssa sitten heti sen jälkeen ajelemaan Helsinkiä kohti, ja perjantaina Ruotsi calling... Jau!

Tämä viikonloppu oli tarkoitus viettää Kuopiossa, koska tänä iltana on T:n tuparit, mutta äiti soitti eilen mykykeitolle - ja kuinkas kävikään? Ajoin mykykeiton perässä kotiin, ja kannatti. Oli se vain niiiiiin hyvää! Kohta puolin otan kaaran taas alle, ja suhahdan takaisin Kuopioon.

Ei kommentteja: