tiistai 15. lokakuuta 2013

Aikahyppy vuoteen 2020


Emma on 29-vuotias elämäänsä hyvinkin tyytyväinen nainen. Hän on juuri palannut Suurelta Seikkailultaan, joka alkoi Kanadasta, jatkuen aina USAn ja Brasilian kautta Uuteen-Seelantiin, Australiaan ja Aasiaan, mistä Afrikkaan, ja siitä takaisin Eurooppaan. Noin niin kuin typistetysti.

Matkaa varten hän oli paiskinut paljon töitä ja elellyt säästeliäästi. Tehnyt tietysti matkatilinkin, minne sitten oli tallettanut joka kuukausi ainakin puolet palkastaan.


Nyt hän on siis takaisin Suomessa. Vaikkei olekaan ihan satavarma, onko Suomi se paikka, missä hän haluaa asua koskaan pysyvästi. Pitkään reissun päällä olemisen jälkeen Suomessa on kuitenkin ihan kiva ainakin jonkin aikaa huilahtaa. Ja syödä tuoretta ruisleipää, käydä saunassa ja grillata lihaa. Ja mässyttää paljon Fazerin suklaata ja salmiakkia. PALJON.

Emma on vieläkin sinkku. Hän ei ole ihan varma, pitäisikö asiasta huolestua, sillä 20-vuotiaana hän oli sitä mieltä, että jos 30-vuotiaana ei ole vieläKÄÄN tullut ketään hyvää tyyppiä vastaan, niin pitäisi huolestua. Olo on kuitenkin melko rauhallinen - eihän tässä vielä mikään kiire ole, vaikka saattaakin tulla toisiin ajatuksiin, kun sukulaiset asiasta utelevat.


Emma päättää hetken harkinnan jälkeen muuttaa Helsinkiin. Siellä hän tosin asui ennen kuin edes lähti matkalleen, joten päätös on melko helppo.

Tulevaisuutta on hankala ennustaa, mutta jostain syystä Emmalla on sellaiset vibat vuonna 2020, että hän ei kauaa Helsingissä tule majailemaan. Suunnitelmissa on näillä näkymin muutto ulkomaille kenties opiskelemaan kieliä...


Kuvatukset gooooglesta!

Ei kommentteja: