keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Fiiliksiä

Fiiliksethän ovat korkealla! Uijjuijjuiii!

Laitoin sunnuntaina siis sen asuntohakemuksen Kuopion Opiskelija-asunnolle menemään ja tänään oli tullut jo tarjous! Olin varautunut odottamaan kuukausien päivät sitä, mutta että nyt jo tuli vastaus?? Oukkei, käyhän se näinkin.

Kyseessä on kuitenkin siis soluasunto. Kolmen hengen. Oma huone tietysti, yhteisiä ovat kylppäritilat ja keittiö. Tämä ei kuitenkaan haittaa, vaan se tuntuu ihan unelmalta! Täällä koulun asuntolalla kun jaan tuon keittiön kymmenen ihmisen kanssa... Ainakin... Joten siihen verrattuna kuulostaa iiiiiihanalta!

Kämppä sijaitsee noin kilometrin päässä Kuopion keskustasta ja maksaa 70 euroa enemmän kuin tämä asuntolan kämppä. Ympäristö vaikuttaa tosi mukavalta googlen street view'n mukaan. Paikan päälle en ole kerennyt. Koitin soittaa tänään huoltomiehelle, tulisiko tämä avaamaan oven, jotta voisin käydä tsekkaamassa paikat, mutta eivät olleet enää siihen aikaan tavoitettavissa. Ja huomenna lähden Helsinkiin Ruotsin tentin jälkeen. Ja ilmoittaa minun pitäisi perjantaihin mennessä, että otanko kämpän vai enkö ota.

Joten ajattelin tietysti, että syteen tai saveen, ja maksoin takuusumman ja tässä sitä nyt ollaan. Aika ex temporelta tuntuu, mutta elämä on tällaista välillä. Not a very big deal. Ensi viikosta on muutenkin tulossa kiireinen (as always), mutta ehkä löydän jonkun raon aikataulusta, kun voin hinailla kamoja ristiin rastiin.

Ainiin. Se Ruotsin tentti on huomenna. Mutta huomenna me mennään A:n kanssa Helsinkiin ja sieltä perjantaina Tukholmaaaaaannnn! Ja VIXXin keikalle!!

Ainiin. Se Ruotsin tentti on huomenna...

NOOOOOOO

Ei kommentteja: