lauantai 19. lokakuuta 2013

Erittäin syvällisiä pohdiskeluja vaatteista. Erittäin.

Huom! Seuraavan tekstin EI ole tarkoitus mollata K-Citymarketin vaateosaston kuluttajia.

Kerrankos sekin päivä nähtiin, että K-Citymarketista AKA Cittarista löysin kivoja vaatteita! Kyseisen kaupan vaateosasto kun on aina silmissäni näyttäytynyt sellaisena "vanhempien ja mummojen osastona". Esim. äiti sieltä yleensä aina jotain ostaa. Ja osti sieltä meille lapsillekin joskus, kun oltiin sen verran pieniä, ettei kiinnostanut vielä, mitä meille päälle puettiin.

Nyt on minulta mennyt Cittari- neitsyys. Enkä edes ole vanhempi vielä (enkä piiiiitkiiiiiiin aikoihin tule olemaankaan). Teini-ikä on ainakin mennyt ohi... Öhömmmm. Pitäisiköhän tätä pitää jonkinlaisena vanhaksi tulemisen merkkinä? Hope not.

No mutta, mitä sieltä sitten löytyi? Totesin itsekseni tuossa äsken, etteivät ne vaatteet kuitenkaan mitään mummotyyliä edusta. Hei, ehkä Cittari on panostanut hieman nuorempien aikuisten puolellekin?


Äiti oli Cittari -reissulla mukana, ja kun koskettelin tuota vaatekappaletta, niin hän nyrpisti nenäänsä, tokaisten: "Yhh, miten se nyt kimaltelee noin?" Ja minä menin sovittamaan sitä, ja tykkäsin heti.

... Kyllähän se tietysti kimaltelee. Bling bling! ... No voi hitsit, nyt kun alan asiaa miettimään, niin onkohan tuo tarkoitettu nuoremmille ihmisille? Siis saako minusta sitten kauhean bling bling / teinipissis -kuvan, kun puen tuon ylleni? Kraaaaah, I don't know! Puen sen silti päälle. Juu. I don't care. Olenhan sentään järkevä ja kypsä nuori nainen, joka ei välitä siitä, mitä muut ajattelevat.


Toinen pusero tuntui iiiiiihanalta hipeltäessä. Aika joustavaa materiaalia. Pinkin topin kun laittaa alle, niin volá. Onko tuo sitten liian pinkkiä? Minkä kuvan se antaa kantajastaan?

Jaahas, olen näköjään ajautunut analysoimaan tällaista tällä kertaa. Ei ollut tarkoitus, hupsis! Ajatukset lähtivät näköjään rullaamaan sinne sun tänne. Aika perus-Emmaa touhua.

Oh well, joulua odotellessa ja silleen...

Ei kommentteja: