perjantai 7. syyskuuta 2012

Synttärityttö

Täällä väsynyt Emma 21-vee toivottelee kaikille hyvää iltaa vaan... Eilen olin tosiaan töissä, ja itseäni piristääkseni ostin suklaakakkupalan lentokentän Picnicistä, ja huutelin työkavereiden seassa, että MOI MULLON SYNTTÄRIT. Kerrankos sitä vuodessa saa onnitteluja. Kröhöm kröhöm.

Töiden jälkeen painuttiin E:n kanssa Korea Houseen eli korealaiseen ravintolaan! Tämä oli 3. kerta, kun käytiin siellä. Ruoka siellä on aivan törrrkeän hyvää, ja omistajat aivan mielettömän mukavia. Eikä siellä nyt oikeastaan ihan kallistakaan ole, muttei silti viitsi kuin jonkun kerran kuukaudessa ehkä käydä.

Kimbap, alkuruoka. Jaettiin E:n kanssa. Niiiin hyvää <3

Meitsin pääruoka Bibimbap. Nomnom...

Väsyneen näköinen synttärisankari siinä.


Jepa, tuossa viimeisessä kuvassa on sitten korealainen kakku. Kyllä, korealainen kakku. Googlasin tuon jo aiemmin, ja tuli jotain samankaltaisia kuvia, mutta myös toisenlaisia, "normikakkujen" kuvia. En sitten ollut ihan varma, että mikä olisi oikea, joten ajateltiin E:n kanssa selvittää asia.

Selvisi, että ne olivat tuollaisia riisipalloja. Pallot olivat todella pehmeitä, mutta ihanan makuisia. Kruunasi täydellisesti täydellisen aterian!

Illemmalla menin katsomaan hetkeksi ilotulituksia, ja olihan ne hienoja. Ja paljon taas ihmisiä. Surprise, surprise.

Sellainen oli se päivä. Ensi vuonna uusiksi, eh?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Haluaisitko tehdä toivepostauksia? Muistin, että olet tehnyt joskus kenkäpostauksen, joten olisiko laukun sisällön esittely (videolla), tai "vaatekaapin kivoimmat ja kauheimmat" tyylinen postaus mieleinen? Myös "päivä kanssani" postausta en ole ennen tainnut nähdäkkään.

Tässä oli nyt vain ehdotuksia, jos joskus et oikein keksi postauksen aihetta :)

Emma kirjoitti...

Kiitos! :)

Totta kai saa ehdotella :) Noi kuulostaa ihan kivoilta, voisin itse asiassa toteutellakin ne kun tässä kerkiää. Laitan ne tästä muistiin. Kiitos ehdotuksista!