maanantai 3. syyskuuta 2012

Tänään se olisi alkanut...

... Koulu siis. Jos olisin voinut sen aloittaa. Vielä olisi kuitenkin vuosi sinniteltävä, ennen kuin viittomakielentulkin opinnot starttailee. Vuosi tuntuu todella pitkälle ajalle tällä hetkellä, mutta eiköhän se aika nopeasti taas rullaati rullaile ensi vuoden puolelle ja hups - ollaankin koulua sitten aloittelemassa. Ainakin toivottavasti.

Onpahan jotain, mitä odottaa! Odotankin, että vuoden päästä kouluun astuessani saan alkaa käyttämään...


TÄTÄ ÜBERHIENOA KYNÄPENAALIA!!! Se on niin cool! Löysin sen Kalajoen reissulta, kun piipahdettiin paluumatkalla jossain Prismassa. Ei varmaan kellään muulla ole tällaista sitten amk:ssa... Kjeh kjeh.

Nojoo, ennen penaalin käyttöönottoa koitan nauttia tästä kolmannesta välivuodesta vielä kun voin (kuitenkin koulussa jossain vaiheessa tulee sellainen "aaargh en jaksa opiskellaaaaa!!1!!1!" -fiilis) - lähtölaskenta alkaa ÄN-YY-TEE-NYT!

Sen nauttimisen voisin aloittaa sillä, että varaan lennot Savoon yhdeksi viikonlopuksi tälle kuulle, että äiti saa tehtyä sorsapaistia. Slurp!

3 kommenttia:

enlav kirjoitti...

Eiks sitä koulua pystyny alottaan tammikuussa? Ihan muistelisin et olisit niin kirjottanu..

Anonyymi kirjoitti...

Mitä suunnitelmia sulla on tälle vuodelle? Mihin muuten se toinen ulkomaanmatkasi on suuntautumassa. Itselläki ihan hirveä matkakuume, vaikka just heinäkuu meni road tripillä amerikassa, niin koko ajan suunnittelee jo ens kesää. Suunnitelmissa Islannin ympäriajo ja road trip dc, va, md ja pohjois-Carolina road trip. :)
Saatko työsi puolesta lentoetuja?

Emma kirjoitti...

enlav: no niin mä luulin, kunnes tossa joku kuukaus sitte sielt koulusta soitettiin, ettei onnistu vaa puolella vuodella lykkääminen :/ Ihan tyhmää, mut ei voi mitään.

Ano: Noo tälle vuodelle ei varmaan mitään ihmeellisiä suunnitelmia, mut ens vuodeks sit joo ;) En viel paljasta toista ulkomaan kohdetta, koska se on vielä niin suunnitelmien alla, mut sen voin kertoo, et kyseessä on E:n vaihto-oppilaskohde. Meen siis käymään hänen luonaan jossain vaiheessa, kun hän lähtee kyseiseen maahan vaihtoon helmikuussa.

Aijjai, roadtripit kuulostaa niiiin kivalta! Mä en saa valitettavasti mitään lentoetuja, pitäis olla ihan kyseisellä lentoyhtiöllä töissä (lentoemäntä, tms.), että sais.