torstai 27. helmikuuta 2014

Bye bye February!

Stressaava ja väsyttävä. Sitä on pian päättyvä helmikuu 2014 minulle ollut. Ryhmä- ja yksilötehtäviä kasapäin sekä lähestyvien deadlinejen kanssa painiskelua. Yritäpä siinä sitten kahlata koulussakin, että pääsee kurssit läpi. Huhheijjaa! Jouduinpas karsimaan vapaa-ajastani k-draamojenkin katselua, mikä voi tulla monelle minut tuntevalle yllätyksenä. Nimim. k-draama-addikti...

Tämän viikon maanantaina me amk:laiset jalkauduttiin busseihin jakamaan tietoa HUMAKista ja sen koulutusaloista. Jaettiin esitteitä, karkkeja yms. yms. matkustajille. Bussikuskille tosin unohdettiin antaa... Huuups!


Eli siis sellainen bussitempaus oli kyseessä. Ihan ok, vaikka suurinta osaa ei tainnut juuri kiinnostaa. Oli siellä muutama kiinnostunut, mikä tietysti oli aivan mahtavaa! Bussissa mainostaminen vaan ei ehkä ole otollinen paikka kouluista mainostamiselle...

Tällä viikolla on myös tuskasteltu kovasti suomen ja ruotsin kielen parissa. Tänään oli ruotsin syventävä ammatillinen -koe, ja siinähän oli kirjallista, kuuntelua ja sitten piti vielä puhuakin! Puhuminen oli kyllä aika jäätävää, mutta onneksi sentään kysymykset olivat valmiina, ja niiden pohjalta sitten vastattiin. Sen jälkeen opettaja totesi, että ihan jees, pääsit läpi. Jesjesjes, eli se osio ainakin meni läpi! Ah, I'm so happyyyyy! Eikun... Jag är så glad... Tai jotain. Toivottavasti muutkin osiot menisivät (edes sitä rimaa hipoen!) läpi, niin ei tarvitse enää ikinä lukea ruotsia. Hihihihi!

Toissapäivänä onnistuin myös katkaisemaan kännykkäkoruni koiralta (se on siitä Late Lampaasta vai mistä lie) pään irti vartalostaan. Tai siis, huomasin, että se oli puoliksi jo irti, ja repäisin sen sitten kokonaan pois. Muuten sen roikkuminen olisi häirinnyt...

Siinä se sitten roikkuu, pää vain... Vähän ehkä creepyä, mutta kunnes paremman keksin, niin siinä roikkukoon!

Tänään alkoi "itsenäinen työskentely" -viikko. Koska huomenna ei ole enää koulua. Talvilomanakin kai ensi viikko tunnetaan, mutta me amk:laisethan olemme ahkeria ja teemme koulutehtäviä!

Niin. Voi miten toivoisinkaan, että olisi oikea loma, mutta pläääh - pari deadlinea on ensi viikolla, ja ne työt pitää siis pökäistä valmiiksi within a week. Yaiks!

Sunnuntaina käännän Kentsuni nokan kohti Helsinkiä. Tarkoitus olisi ehkä visiteerata Kuurojen Liitossa tai jossain. Ja nähdä kavereita. Ja tehdä niitä hemmetin tehtäviä.

Tänä iltana en kuitenkaan niistä jaksa murehtia, sillä meillä on kavereiden kanssa viini ja juusto -ilta. On siellä jotain keksiä ja viinirypäleitäkin mukana. Hehe. Ihanaa! Tervetuloa maaliskuu!

Ei kommentteja: