tiistai 11. maaliskuuta 2014

Emman tiistai


GOOOD MOOORNIIINGG ~ ~

Who is she? Noh, siinä se Emma juuri heränneenä. Literally. Kaiveli vain kameran esille ja otti selcan puolinukuksissa kello kympiltä aamulla. Koska koulu alkoi ah-niin-ihanasti vasta puolilta päivin. Saattoi silti kymmenelta vielä väsyttää, sillä tuli kukuttua puoli kolmeen aamuyöstä korealaisia draamoja katsellessa... Koska kerrankin sai valvoa!

Eipä siinä mitään, aamutoimet suorittamaan (kyseisenä aamuna ensin vaatteiden vaihto, vessa, ripsari, hiusten kreppaus, hampaiden pesu, BB Cream tai mikä onkaan naamaan) ja volaaa she's ready!


Kuva on taas jotenkin ihan kämäinen, ja naama näyttää ihmeellisen oranssilta (se ei todellakaan näytä luonnossa NOIN oranssilta) ja huone sotkuisempi kuin kuva antaa ymmärtää.


Sitten reppu valmiiksi, vaikkei sinne oikeastaan hirveästi tarvitsekaan tavaraa - ja menoksi! Auton pihalla käynnistäessäni radiosta putkahti soimaan It's A Beautiful Day, ja olihan se fiilis sitten melko aurinkoinen, koska oli arskat päässä, aurinko paistoi, linnut lauloi, ei ollut hirveän kylmä, vaan melko kuivaa, vaikka motarilla pöllysikin hiekka tai jotain sellaista (hyi).



Koulu alkoi ruokailulla, jatkui suomen kielen parissa ja sen jälkeen jollain Kelan infopläjäyksellä tulkkausjärjestelmästä.

Sen pituinen se. Kämpille päin mars!

Kämpillä olin joskus 16:15 ja sen jälkeen menin dataamaan, minkä jälkeen ajattelin, että voisi sitä syödäkin jotain, ja söin edellisenä päivänä tekemääni kana-kasvis-pasta-höttöä ja datasin vähän lisää. Vaikka olisi pitänyt aloittaa lukemaan siihen Kuurojen historia ja kulttuuri -kirjatenttiin, jonka päätin suorittaa huhtikuussa!


Kirja onnistui kyllä hyppäämään syliini, ja avautua johdannon kohdalta, mutta sitten pohdiskelin, että tilanne vaatii teetä, ja niinpä kirja päätyi taas lattialle, ja menin tekemään teetä.


Teen nautin joskus riparilahjaksi saaneesta mukistani. Hyvä muki se on. On on.

Nyt mietin, että miten se kello on jo yhdeksän pm, ja että eihän haittaa, jos ei käy tänään lenkillä, jos eilen kävi. Ja että pitäisi ommella yksi haalarimerkki haalareihin (no voi näitä AMK:laisen huolia!). Ja että on se kumma, etten saa siivottua tätä huonettani. Mahdolliset vieraat - etukäteisvaroitus strongly recommended.

Jees. Sellainen päivä. Normaali siis.

Viime viikosta Helsingissä ei ole olemassa mitään kuvamateriaalia, sillä koko siellä olo aika oli melko kiireistä. Kerran kävin kuurojen yhdistyksellä ja tapasin kavereita ja kävin katsomassa The Gravityn ja tein muffinsseja ja koulujuttuja.

Lauantaina Neljän Ruusun keikka! Oh yeah!

Niin. Nyt voisin ihan oikeasti nostaa sen tenttikirjan syliin taas ja aloittaa lukemisen. On siinä kuitenkin joku 350 sivua. About.

Ei kommentteja: