sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Että seeellasta

Lensin perjantaina Savoon, koska lento maksoi 30€ ja junalippu olisi maksanut 60€... Saavuin sitten tänään takaisin tänne Helsinkiin tädin kyydillä, vaikka olin jotenkin ajatellut, että hän tulisi takaisin maanantaina. Oh well.

Lyhyen visiittini aikana ehdin käymään pilkillä, mikä oli ihan mahtavaa, sillä pilkkiminen on tosi jees - varsinkin aurinkoisella säällä. Nyt sattui lisäksi niin hyvin, että ilma oli ihan tyyni, ja oli niiiin rauhallista ja lokit kirkui ja ja ja aaaah! Love it! Sain paljon särkiä ja vähän vähemmän ahvenia, mutta ainakin jotain tuli.

Näin tietysti myös Pepiä, joka oli ihan sama vanha koiruus kuin ennenkin. Täyttää sen 10 vuotta 13.4. Huhhuh, äskenhän minä olin se n. 12-vee, ja Pepi tuli meille... Mihin tämä aika katoaa, kysynpähän vaan?!

Lisäksi sain jopa yhden suklaamunan (huoh, musta tuntuu et ne vähenee vuosi vuodelta), ja söin kakkua ja muita äidin tekemiä herkkuja. Ja olin vaan.

Huomenna pitäisi selvitä hernekeitolla... Okey, varmaan eksyn 24/7 Mäkkäriin ostamaan juustohamppareita nälkääni. En ole kyllä vähään aikaan käynyt siellä, joten tämä sallittakoon.

Kamera tietysti unohtui matkasta, vaikka latasin sen ennen kuin lähdin. JNjiasidjbjhrfnajskf !

Joo mooooi.

Ei kommentteja: