lauantai 21. joulukuuta 2013

Kolme yötä jouluun on

Pari viikkoa vierähti siinä sitten, niin. Hiljaiselona täältä blogin puolelta. Se olikin odotettavissa.

Puolitoista viikkoa olin siellä postikeskuksessa töissä, ja sehän meni niin, että päivät menivät tiukasti koulun penkillä, töissä ja nukkuessa. Yritäpä siinä ohessa tehdä jotain kouluhommiakin. Oma vapaa-aika bye bye.

MUTTA en valita, sillä tämä kaikki tulee näkymään tilillä. Palkka kun tulee kahdessa erässä, ensimmäinen tämän kuun lopussa. Ihan tässä kasvavat elektroniset numerot jo vilisevät silmissä. RAHAA!

Noh, kerkesinhän minä kerran käydä leffassakin viime viikonloppuna, katsastelemassa Hobitin. Oli mielestäni aivan törrrrkeän siisti pätkä, ehkäpä jopa parempi kuin edellinen osa. Vaikka pelotti silloin tällöin, koska olen tällainen helposti säikähtelevä yksilö. Mutta Gandalfilla oli bling bling huivi yhdessä kohtauksessa. Gandalf varmaan käy silloin tällöin bilettämässä jossain, koska onhan tuo pahuutta vastaan taisteleminen aika työlästä hommaa. Work hard, play hard!

Käväisinpäs myös YleX Popclubissa vai mikä se nyt onkaan, niin ööööö viikko sitten? Kun olivat kerran Kuopijossa ja olihan se hauska käydä tsekkaamassa suosikkijuontajat. Paikan päällä oli myös karaoke, mihin sitten päätin hetken mielijohteesta osallistua, koska arvelin, että olisi kuitenkin harmittanut syvästi, ellen olisi kisaan osaa ottanut. Vaikka harmittikin hieman, ettei kukaan frendeistä päässyt paikalle. Olisi ollut ehkä hauskempi esitys nimittäin...




Karaoke-esityksiä oli "tuomaroimassa" Apulannan Toni Wirtanen...

Esitin siinä sitten omalla vuorollani Egotripin Matkustajan, koska kerranhan karaokessa kävi niin, että esitin sen yksin, vaikka se piti esittää kahden muun kanssa... Joten siitä se idea vähän tuli.

Olisi tietysti voinut olla menevämpi biisi, mutta luultavasti en olisi saanut siitä niin paljon irti itsekseni.

En tietysti päässyt korkeille sijoituksille, mutta sain lohdutuspalkinnoksi YleX sporttisukat... Siis tosi kauniit...


... Meikällähän on nyt YleX kassi, t-paita ja sukat. Vielä puuttuisi muki ainakin...

Tämän viikon keskiviikkona oli viimeinen koulupäivä, ja sen kunniaksi oltiin päätetty mennä luokan kanssa pikkujouluilemaan. Töiden vuoksi en päässyt keilaamaan, mutta saavuin myöhemmin sitten baila baila -vaiheeseen. Meidän porukasta oli jäljellä tässä vaiheessa enää 4 tyttöä. Se ei tosin menoa haitannut.

Eksyttiin sitten (J)Onnelaan, missä oli vain muutama asiakas. Sekään ei menoa haitannut! Baaritiskillä ei ollut jonoa, vessassakaan ei ollut, ja tanssilattialle mahtui paremmin kuin hyvin. Jesss! Olin tosin slightly kade baarimikon vihreälle valomiekalle.

Kahden jälkeen päätettiin mennä toiseen paikkaan laulamaan karaokea. Siellä opin sen, että tosi kännissä laulamiseni menee epävireiseksi huutamiseksi, ja olen erittäin pahoillani kaikille, joiden korvaparat menivät lukkoon tämän vuoksi. Ei ollut tarkoitus. Sorry!

Samaisessa paikassa meitä tultiin iskemään ja lahjoitin tyhmyyttäni puhelinnumeron jollekulle. Sekään ei ollut tarkoitus, sorry!

Nyt toivon, ettei puhelimestani löytynyt "Ehkä Antti" -yhteystietoni ota yhteyttä minuun IKINÄ. Sorry, muttet ollut tyyppiäni lainkaan. Toivottavasti olit enemmän kännissä kuin minä, etkä muista mitään numeroiden vaihdoksesta.

Eilen saavuin vihdoin ja viimein porukoille tänne metsän keskelle joulun viettoon, ja täällä on tarkoitus oleskella loppiaiseen saakka ainakin.

Yritän tässä vielä kirjoitella opiskelukuulumisistakin ennen vuoden päättymistä. Ainiin, ja suunnitelmissa olisi myös tehdä sellainen yhteenveto vuodesta 2013, niin kuin viimekin vuonna! Uijjuiii, mitä kaikkea sitä onkaan tähän vuoteen taas mahtunutkaan!

Aikainen joululahja itelleni... Hihiii!

Ei kommentteja: