sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Muutto muun muassa

Jou!

Tässä on nyt tapahtunut vaikka mitä ja ei kuitenkaan mitään, sen Tukholman reissun jälkeen. Kiirettä on vain pitänyt, ja kohta on joulu ja sitten tulee uusi vuosi. That's how it goes...

Suurin muutos tässä on ehkä ollut muutto. Laitoin Kuopakselle (stands for Kuopion Opiskelija-asunnot Oy) hakemuksen lokakuun viimeisenä viikonloppuna, vihdoin ja viimein. Se oli ollut suunnitelmissa jo aika kauan, mutta nyt vasta sain sen tehtailtua. Ei mennyt kuin 3 päivää siitä, ja asuntotarjous tuli. Olin varautunut odottamaan kuukausia, mutta siis kyyyllähän se näinkin käy!

Tukholman reissun takia en kerennyt käydä edes katsomassa asuntoa, ja päätös oli tehtävä kolmessa päivässä. Koska se kuitenkin kuulosti jotenkin tosi hyvältä, niin päätin sen ottaa, ja maksoin takuusumman. Ja lähdin Tukholmaan.

Tukholmasta palattuani alkoi muuttorumba. Kävin allekirjoittamassa vuokrsopimuksen Kuopaksen toimistolla, ja hakemassa samalla tietysti avaimen.


Asuntohan on tosiaan 3 hengen tyttösolu, ja sijaitsee alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen menee torin laidalle semmoinen vartti, mikä ei ole mielestäni ollenkaan paha!

Rakastuin tähän paikkaan kyllä heti ensi silmäyksellä. Todella siisti asunto, ja huomattavasti mukavampaa käyttää samaa keittiötä kolmen hengen kuin sellaisen 10 kanssa. Varsinkin, kun nuo kämppikset ovat ainakin tähän mennessä vaikuttaneet oikein mukavilta.

Tänä viikonloppuna sain vihdoin ja viimein sängynkin tänne, oh yeah! Ei tarvitse punkata patjalla.

Lisää asunnosta kuitenkin vielä kuvien kera joskus tässä lähiaikoina - kunhan saan tuosta yhdestä kulmauksesta järjesteltyä nuo loput kamat jonnekin...


Mitäs muuta... Niin joo, sain töitäkin! Puhelin soi eräänä pimeänä iltana, kun saavuin kämpille, ja ajattelin että joku myyjä se siellä soittelee, koska juuri vähän aikaa joku stringejä kaupitteleva naikkonen soitteli. Vaan ei - Itellasta soitti! Hain sieltä jouluapulaisen pestiä, ja ilahduin suuresti, kun tarjosivat puoleksitoista viikoksi ensi kuussa töitä. Juuuu käy! Pienikin määrä rahaa käy tälle opiskelijalle - varsinkin, kun nyt tähän uuteen kämppään muutin, ja on mennyt rahaa vaikka mihin.

Koulussakin on pitänyt kiirettä. Tai noh, kouluhommissa. Olen kuitenkin huomannut, että aika rennosti olen nekin ottanut, niistä ei vain jaksa vetää hirveää stressiä. Vaikka välillä voivottelenkin, että OH MY GOOOOD MIKS MEIL ON NIIN PALJON TEHTÄVIÄÄÄÄ EN KERKEE TEKEMÄÄN MITÄÄÄÄÄNNN *kävelee päin seiniä*. Mutta se on ihan virkistävää välistä voivotella noin, niin ei tunnu enää niin hirveältä sen jälkeen. Right?

Yeaaah, näkyillään taas jossain vaiheessa, seuraavan kerran varmaankin asuntoesittelyn muodossa!

Kuvathan on tälläkin kertaa googlesta tänne röyhkeästi copy pastettu.

Ei kommentteja: