keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Rullaillaan etiä päin

Heipparallaa immeiset!

Helsingissä kello on 08.05 pm ja sataa vettä ja tuulee. Ulkona onneksi - minähän olen turvassa täällä sisällä tietokoneilemassa ja relaamassa ja miettimässä huomista työpäivää.

En ole pyörtynyt enää kertaakaan sen viikko sitten tapahtuneen jälkeen (pienet sille!), joten eiköhän se niistä aivan liian vähistä yöunista sekoitettuna pikkujännitykseen johtunut. Harjoittelua olisi vielä pari päivää ja sitten vissiin pitäisi hoidella kaikki hommat yksin oikein mallikkaasti. O-ou.

Olen nauttinut hirveästi näistä päivistä, ne ovat olleet monipuolisia ja todella mielenkiintoisia ja tämä on todellakin työtä, jossa ei samanlaisia päiviä näy. Ja totta kai se on ihan himovaativaa ja välillä on pää ollut ihan sekaisin, kun niin paljon on juttuja tullut yhtä aikaa, jotka pitäisi tietää ja muistaa ja aaaaargh. Mutta se on silti kivaa - et sorry nyt vaan työ, mut et pääse muuttumaan yhtään kamalaks, vaikka oisit joskus ihan hirveen vaativaa.

Tässä sairausloman aikana eli loppuviikosta kävin parit leffat katsomassa; Cowboys & Aliens sekä Conan the Barbarian. Conan the Barbarianin menin katsomaan VAHINGOSSA. Ostin lipun Captain of Americaan ja menin siihen viereiseen saliin, jossa Conan alkoi. En sitten viitsinyt mennä vaihtamaan salia, joten tuijotin ihan sikahuonon leffan loppuun asti hieman pettyneenä. Nojaa, whatever.

Tulipas nyt tylsä merkintä, mutta kun ei tässä nyt sen kummempaa. Oikeasti nämä viime päivät ovat menneet kutakuinkin näin:

klo 06.00. waky waky
klo 07.00 kävelemään bussipysäkille
klo 07.45 lentokentällä
klo 08.00-14.00 töissä
klo 15.00 tai jtn kämpillä
Loppuilta menee hernekeittoa tai pastaa mutustellen, laptopilla ollessa ja tv:tä ehkä katsellessa. Ja sitten ysin tai kympin maissa unten maille, että jaksaa aamulla heräillä.

Laitan seuraavaksi varmaan jotain vloggingia kehiin. Se olisikin ensimmäinen tämän blogin historiassa. Khuul! Edelliseen blogiin niitä tuli liimailtua muutama kanssa, ja pikku hiljaa niiden tekemisestä pystyi jopa nauttimaan. Nyt on ollut tässä aikamoinen tauko, että eiköhän olisi aika kuvailla, juu! Joskus....

Ei kommentteja: