lauantai 30. marraskuuta 2013

House Tour kämäisen videon muodossa

Kämäisenpä hyvinkin. Kuvaushetkellä olin melko väsynyt, lähinnä sen takia, koska olin juurikin siivonnut. Oh my.

No joo. Katsoin tuon yhden kerran läpi, ja päätin, että vaikka kuinka kämäiseltä ja kamalalta video vaikuttikin, niin laitan sen tänne nyt esille. Että olkaapa hyvät. Ja anteeksi.

maanantai 25. marraskuuta 2013

Ihan kohta kirjoitan

Siis ihan kohta! Varmaankin loppuviikosta...

... Koska haluan kuumeisesti esitellä teille tämän uuden ihanan kämppäni!

Sitä ennen on opiskeltava paljon ja hartaasti, ja tehtävä tehtäviä. Ja sen jälkeen siivottava huone sellaiseen kuntoon, että siitä kehtaa ottaa kuvia, joita voi sitten pläjäyttää tänne teidän tajunnat räjäyttämään. Öhh, tai jotain sinne päin.

Haluaisin myös kovasti sitä vloggausta tehdä, koska viimeisimmästä tosissaan on piiiiiiiitkä aika. Jospa loppuviikosta. Maybeeeee.

Ainiin, ja loppuun mainostan meikäläisen instgrammia, johon jokin aika sitten liityin, jotta voin stalkkailla lempparijulkkiksiani! Niin, ja ehkä vähän senkin takia, kun kaverit ympärillä hehkutti...

Ainiin part 2., se instagram- tili on tosiaan bomwemma. Kiitos mielenkiinnosta. Näkemiin. Öitä.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Muutto muun muassa

Jou!

Tässä on nyt tapahtunut vaikka mitä ja ei kuitenkaan mitään, sen Tukholman reissun jälkeen. Kiirettä on vain pitänyt, ja kohta on joulu ja sitten tulee uusi vuosi. That's how it goes...

Suurin muutos tässä on ehkä ollut muutto. Laitoin Kuopakselle (stands for Kuopion Opiskelija-asunnot Oy) hakemuksen lokakuun viimeisenä viikonloppuna, vihdoin ja viimein. Se oli ollut suunnitelmissa jo aika kauan, mutta nyt vasta sain sen tehtailtua. Ei mennyt kuin 3 päivää siitä, ja asuntotarjous tuli. Olin varautunut odottamaan kuukausia, mutta siis kyyyllähän se näinkin käy!

Tukholman reissun takia en kerennyt käydä edes katsomassa asuntoa, ja päätös oli tehtävä kolmessa päivässä. Koska se kuitenkin kuulosti jotenkin tosi hyvältä, niin päätin sen ottaa, ja maksoin takuusumman. Ja lähdin Tukholmaan.

Tukholmasta palattuani alkoi muuttorumba. Kävin allekirjoittamassa vuokrsopimuksen Kuopaksen toimistolla, ja hakemassa samalla tietysti avaimen.


Asuntohan on tosiaan 3 hengen tyttösolu, ja sijaitsee alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen menee torin laidalle semmoinen vartti, mikä ei ole mielestäni ollenkaan paha!

Rakastuin tähän paikkaan kyllä heti ensi silmäyksellä. Todella siisti asunto, ja huomattavasti mukavampaa käyttää samaa keittiötä kolmen hengen kuin sellaisen 10 kanssa. Varsinkin, kun nuo kämppikset ovat ainakin tähän mennessä vaikuttaneet oikein mukavilta.

Tänä viikonloppuna sain vihdoin ja viimein sängynkin tänne, oh yeah! Ei tarvitse punkata patjalla.

Lisää asunnosta kuitenkin vielä kuvien kera joskus tässä lähiaikoina - kunhan saan tuosta yhdestä kulmauksesta järjesteltyä nuo loput kamat jonnekin...


Mitäs muuta... Niin joo, sain töitäkin! Puhelin soi eräänä pimeänä iltana, kun saavuin kämpille, ja ajattelin että joku myyjä se siellä soittelee, koska juuri vähän aikaa joku stringejä kaupitteleva naikkonen soitteli. Vaan ei - Itellasta soitti! Hain sieltä jouluapulaisen pestiä, ja ilahduin suuresti, kun tarjosivat puoleksitoista viikoksi ensi kuussa töitä. Juuuu käy! Pienikin määrä rahaa käy tälle opiskelijalle - varsinkin, kun nyt tähän uuteen kämppään muutin, ja on mennyt rahaa vaikka mihin.

Koulussakin on pitänyt kiirettä. Tai noh, kouluhommissa. Olen kuitenkin huomannut, että aika rennosti olen nekin ottanut, niistä ei vain jaksa vetää hirveää stressiä. Vaikka välillä voivottelenkin, että OH MY GOOOOD MIKS MEIL ON NIIN PALJON TEHTÄVIÄÄÄÄ EN KERKEE TEKEMÄÄN MITÄÄÄÄÄNNN *kävelee päin seiniä*. Mutta se on ihan virkistävää välistä voivotella noin, niin ei tunnu enää niin hirveältä sen jälkeen. Right?

Yeaaah, näkyillään taas jossain vaiheessa, seuraavan kerran varmaankin asuntoesittelyn muodossa!

Kuvathan on tälläkin kertaa googlesta tänne röyhkeästi copy pastettu.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tukholman seikkailut 1-3.11.

Tajusinpas juuri, että viikko sitten lähdettiin Tukholmasta - ja tuntuu oikeasti siltä, kuin siitä olisi vielä kauemmin! Mutta ei, viikko vain.

Helsinkiin huristeltiin A:n kanssa torstaina, ja oltiin E:n luona yötä. Meidän lento lähti perjantaina joskus aamu-seitsemältä, ja jouduttiin heräämään neljältä. Puolessa tunnissa oltiin valmiita, ja juuri kun oli lähdettävä, päätti nappi hypätä pois housuistani ja repun toinen hihna meni rikki. IHANAA. Not.

Housut pysyivät jotenkin ylhäällä ilman nappia, ja repun sain fiksattua ihmeen kaupalla E:n keittiön pöydältä löytämäni hakaneulan avulla. Sitten olikin jo riennettävä bussipysäkille, ja kerettiin juuri ja juuri bussiin. Melkoinen tuuri!


Tehtiin check-in, ja mentiin sitten syömään Picnicciin aamupalaa. Hieman kalliimpaa (ja kaiholla muistelin ID -alennuksia työajoilta... Picnic was the place, missä hengattiin aina kahvitauoilla. Oh memories!), mutta nälkähän lähti. Good job!


Hypättiin sitten seitsemältä Norwegianin koneeseen, ja olo oli melko... Puolikuollut. Datasin vähän aikaa (kiitos wifistä), ennen kuin laskeuduttiin Tukholmaan. Eihän sinne kestänyt kuin 50 minuuttia tai jotain.

Arlandan kenttä oli hyvin rauhallinen. Käytiin nostamassa kruunuja ja hakemassa turistikartta infopisteestä, ennen kuin hypättiin keskustaan menevään bussiin. Lentokenttäbussit ovat muuten tosi fiinejä siellä, wifikin löytyy ja penkit on ihanat ja ja... Tekee mieli jäädä istumaan sinne pidemmäksikin aikaa!

Matka kesti ehkä puoli tuntia. Bussin ikkunasta ihasteltiin, miten hyvännäköisiä ruotsalaiset ovat. Tai ehkä ne trendikkäät vaatteet tekevät heistä hyvännäköiset? Oli miten oli, eriiiittäin hyvältä näytti! Meikäläiselle tuli tosi kauhtunut olo hupparissani. Yhyy.

Koska meidän hotellin check-in alkoi vasta kolmelta iltapäivällä, lähdettiin tietysti seikkailemaan Tukholman kaduille. Kello oli ehkä yhdeksän aamulla? Enpäs muista. Aikaista kuitenkin. Juurikin sen takia kaduilla oli hiljaista


Käppäiltiin kaduilta toiselle, ja tavattiin kentauri, kuolattiin upeita näyteikkunoita, kummasteltiin lukuisia alastomia patsaita (onhan niitä meilläkin tietysti)... Tavattiin myös joku suomalainen 80-vee mies, joka on asunut Ruotsissa 60 vuotta. Ihan randomisti.


A:n ottama kuva





A:n ottama kuva.


Niin, ja tavattiinhan me se VIXX:kin. Ihan randomisti. Vai, oliko se sittenkään randomisti?

Noh, jos ihan totta puhutaan, niin niinhän se on, että he meitä seurasivat! Kyllähän me tiedetään, että ollaan tosi hottiksia länsimaalaisia tyttöjä, ettei ihmekään, jos kpop idolit haluavat meitä seurata... Oltiin totta kai hyvin imarreltuja tästä, ihan punastuttaa ajatellakin...

Kröhömm, ei vaan, näin se oikeasti meni: Eksyiltiin ja päätettiin mennä Kuninkaanlinnalle. Me meinattiin mennä sinne heti aikaisin aamulla, mutta päädyttiin ihan toiseen suuntaan tuolloin. Nyt löydettiin takaisin oikealle tielle pienten harhailujen jälkeen. Hengattuamme aikamme siinä Kuninkaanlinnan edessä, mentiin siihen viereiselle näköalatasanteelle. Sattumoisin huomasin aasialaisen kuvausryhmän lähestyvän Kuninkaanlinnaa siinä alhaalla. Hmm, aasialaisryhmä... Tukholmassa... Wtf?? Heitä seurasi pieni ryhmä tyttöjä, mutta he kaikkosivat siitä aika pian.


Tuijotettiin hetki ryhmää, ja päätettiin käydä pikaisesti linnan takaosassa kuvailemassa, ja palata sitten takaisin. Palattuamme odotettiin taas hetki, tapahtuisiko mitään maailmaamme järisyttävää, ennen kuin päätettiin lähteä laskeutumaan portaat alas. Juuri viimeisiä askelia vetäessämme, A osoitti eteen päin. "Kato, ketkä tuolta tulee?!" Nostin pääni, ja SIELLÄHÄN OLI VIXX KASLNSJINARIPN !!!! Sisäinen fanityttöni nosti aika vahvasti päätään - hitto, sen siitä saa, kun ei näe tarpeeksi livenä k-poppareita, you know.


Otin muutaman askelen VIXX-toppatakkeihin uppoutuneita jäseniä kohti, ennen kuin jäädyin totaalisesti. Mitä tässä nyt pitäisi tehdä? Tai voisi? Apua, ne on tuossa, ja haluan tehdä jotain, mutten tiedä mitä - uskallanko lähestyä enempää vai mitä tapahtuu. I was very confused.

Päädyin sitten vilkuttamaan hurjana A:n kanssa pojille, ja guess what?! N huomasi, kääntyi meitä kohti, nyökkäsi ja vilkutti takaisin. N on yksi lemppareistani, ja voitte uskoa, että sydän hyppäsi kurkkuun sillä sekunnilla, kun katseet kohtasivat.


Kierrettiin VIXXin jäsenet, ja Hyuk - nuorin jäsenistä - tuijotti meitä. Tuijotti vielä senkin jälkeen, kun pojat nousivat tila-autoihin. Siis varmaan sen takia, että ollaan niin hottiksia sen mielestä (Emma, senkin pedo-noona!). Tai sitten Hyuk vaan ihmetteli, että täh, tunnistaako nuo meidät.

Vilkutin haikeana poikien perään, kun autot kaarsivat pihasta pois. Ilmeisesti olivat menossa kuvaamaan musiikkivideotaan juuri silloin. Tämä kyseinen musiikkivideohan julkaistiin tässä ihan vastikään - ja wow, mikä video ja biisi! Oltiin kyllä ihan siinä hoodeilla, missä kuvasivat!



Loppupäiväni oli pelastettu. Edes se, etten päässyt meet&greettiin, ei enää haitannut. Oli speciaalia päästä näkemään VIXX tuolla lailla. Varsinkin, kun paikalla ei ollut ketään muuta, kuka olisi tunnistanut heidät.

Tämän tapahtuman jälkeen käväistiin syömässä hieman leipää jossain kahvilassa, perhoset mahassa. Hymyilyttikin.

Puoli kahdelta päätettiin mennä hotellille. Jalkoihinkin sattui, eikä keksitty enää, missä oltaisiin käyty. Laukuistakin olisi kiva päästä eroon. Onneksemme päästiin jo hotellihuoneeseemme.

Hengattiin iltaan asti hotellilla, ennen kuin lähdettiin shoppailemaan. Itse en tosin ollut yhtään shoppailufiiliksillä, mutta A teki löytöjä.



Oltiin aiemmin päivällä kuultu, että Ruotsissa Halloween on oikeasti iso juttu, isompi kuin voisi yleisesti uskoa. Se saatiinkin todettua, kun harhailtiin ostoskaduilla. Yhteenkin Halloween- liikkeeseen oli kadulla monen, monen metrin jono!

Palattiin hotellille melko aikaisin ja katsottiin televisiosta hetki Ruotsin Idolsia, ennen kuin mentiin nukkumaan.

Lauantaina, aamiaisen jälkeen lähdettiin taas ostoksille, ja löysin kivat korvikset...



Muuten sitten taas harhailtiin ympäri ämpäri, ja käytiin syömässä ennen kuin tultiin takaisin hotellille valmistautumaan jännittävään iltaan! Kuunneltiin mm. VIXXiä tabletiltani. Sellaista tunnelmaan virittäytymistä.

Wifi ei toiminut kaikkialla... Datasin sitten nurkassa.


Oscarsteater oli ihan lähellä meidän hotellia, sinne meni kävellen varmaan maksimissaan minuutti. Lähdettiin sinne päin tuntia ennen ovien avautumista, ja olihan siellä lössiä jo! Ihana keikkafiilis tulvahti päälle siinä odotellessa.

Keikasta voitte lukea TÄÄLTÄ, koska en halua toistaa itseäni. Sen voin sanoa, että vieläkin se showcase kuumottelee kovasti muistissa... Uuuh!

Showcasen jälkeen suunnattiin siitä melko pian ihmisryppään keskeltä ulos, ja hotelliin. Ja mentiin melko aikaisin nukkumaankin, koska herätys olisi taas neljältä.

Seuraavasta päivästä ei oikeastaan ole mitään muuta sanomista kuin että väsytti, lentokone oli TODELLA TYHJÄ (ikinä ennen en ole ollut noin vajaassa koneessa. Meitä vielä pyydettiin takaa istumaan eteen tasapainottamaan lentokonetta. Tai jotain sellaista) ja Helsinki vaikutti Tukholman jälkeen jotenkin ankealta. Paluu arkeen, nooooo!


Ihana reissu oli kyllä, kannatti todellakin tehdä! Ensi kerralla voisi kokeilla tehdä jotain vloggingia. Jossain vaiheessa kai se seuraava keikkareissu on... En tiedä vielä milloin, mutta siis tuskinpa oli viimeinen tämä matka!

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tukholman seikkailut - coming soon!

Tuota noin. Kämpillä ollaan. Vihdoin ja viimein. Ei kyllä haluaisi olla. Voitaisiinko vaikka palata ajassa taaksepäin, please?

Tässä vähän esimakua tulevasta reissupostauksesta, koska en kerkeä kirjoittamaan nyt tämän enempää. Ensi viikollakin on hirveää hulinaa tiedossa, kun pitäisi muuttaa... Jeap, yllärimuutto tuli meitsille lähemmäs keskustaa! Mutta siitä siis enempää joskus muulloin.

Meidän Tukholman viikonloppumatka A:n kanssa sisälsi mm.

Ööööö. Roskiksen kuvailua. Hyvin alkoi taas...

Kentaurin löytö! Oh yeah!

Näyteikkunoiden herkkujen kuolailua.

Kauniita syysmaisemia teknillisen ammattikorkeakoulun edustalla.

Ihania rakennuksia.

PUMPKINS ! EVERYWHERE!

Paljon alastomia patsaita. Ehkä jopa enemmän kuin Suomessa...

JA siis viimeisenä MUTTEI suinkaan vähäisimpänä kuva-arvoitus - kuka arvaa, kenen kanssa Emma the pedo noonalla on silmäpeliä? Eikä nyt puhuta tuosta kuvan laadusta mitään, okej? Propsit kuitenkin A:lle, joka kuvan näpsäisi huomaamattani - herkällä hetkelläni - ottaa!

ihihihihi !!