lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lauantai-ilta Lintsillä

Kävin tänään tsiikailemassa vähän Linnanmäen meininkiä - nyt kun se meni sitten avaamaan ovensa (tarkoittaahan tämä, että kesä alkaa virallisesti nyt? Right?), ja koska se on lähellä. Ja koska Krista Siegfrids esiintyi siellä. Ja se oli ilmaista. Niin. Ja teki mieli mennä kuuntelemaan vähän livemusaa, kun ei ole vähään aikaan kuunnellut.

Oltiin käyty Kapun kanssa Lintsin ympäri iltapäivästä lenkillä, ja ei siellä nyt niin mieeeelettömästi porukkaa näkynyt silloin, liekö harmaalla säällä ollut tekemistä asian kanssa?

Anyways, kun vähän ennen kuutta lavan eteen saavuin, niin porukkaa oli ihan mukavasti kasassa ja aurinkokin alkoi paistamaan. Ouuuu jeaaaa!


Ensimmäisenä esiintyi Satin Circus. Ai mikä? Uusi poikabändi, Suomen oma One Direction. Itse asiassa kuulin heistä ensimmäistä kertaa työkaveriltani, jonka luokalla pojat ovat joskus olleet. Ja kuulin vielä samana päivänä heitä radiostakin. Ovat kuulkaas tehneet meikästä biisin, sen musiikkivideon voitte katsastaa TÄÄLTÄ.




Satiinisen Sirkuksen esitettyä 3 biisiään, saimme Euroviisuedustaja-Kristan lavalle! Krista ei varmaan hirveästi esittelyjä kaipaa, vai kuinka on? Hän esitti Marry Me:n, ennen kuin Hevisaurus valloitti lavan (ja minä kipitin pois lasten jaloista).














Jebajee. Ei kai tässä muuta. Aurinkoista hengailuiltaa kaikille!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Emma Annyeong Partyissa

Lyhyt reportaasi eilisestä, kun kävin k-popbileissä Kulttuuriareena Gloriassa. Saavuin paikalle hyvissä ajoin, vähän ennen ovien aukeamista (aukesivat klo 17:00).


Jonossa bongailin aika paljon VIPpejä. Muutamalla muullakin oli Bad Boy Good Girl -lippis, ja löytyi sieltä One of a kind t-paitaakin joukosta.

Ostettuani lipun, saatuani leiman käteen, ja heitettyäni takin narikkaan jalkani veivät minut alakertaan istumaan, ja katsomaan valkokankaalle heijastettuja k-popmusiikkivideoita. Biisitkin tietysti soivat, mutta ne eivät menneet videoiden tahtiin.


Kestin olla ehkä huimat puoli tuntia siellä alhaalla, kun tuli sellainen fiilis, etten jaksa olla istumassa siellä kiljuvien alaikäisten kanssa. Tuli jotenkin tosi joukkoon kuulumaton olo (old?). Kipusin sitten yläkertaan baarialueelle, missä ei ollut mitään jonoa. Ostin yhden siiderin ja menin istumaan parvelle pimeään ja tuli parempi fiilis. Oli siellä muutama muukin, ja kaksi muuta tyttöä, jotka myös istuivat yksinään lasit käsissään ja hytkyivät musiikin tahtiin.

Päätin pitää sitten vähän omaa kivaa, kun kerran yksinäni olin, enkä jaksanut mennä juttelemaan kellekään randomille, koska ei huvittanut. Join sidukoita ja istuin ja lauloin mukana ja hytkyin penkillä musiikkia kuunnellen ja videoita katsellen. Oli jotenkin tosi jees. Chillii! Saatoin tosin saada muutaman hassun katseen osakseni, mutta who cares.


Oli siellä sitten myös pari tanssiesitystäkin välissä.


Gangnam Stylea, Gentlemania, Michigoa ja Fantastic Babya ainakin luukutettiin vähintään 3 kertaa illan aikana. Esitettävistä biiseistä oli vain muutama mitä en tiennyt.

Tunnit juoksivat nopeasti, ja kohta oli kello melkein puolenyön, ja musiikki vaihtui, ja huomasin istuvani itsekseni siellä parvella. Ei siellä paljoa porukkaa enää ollut, ja päätin minäkin lähteä.

Matkalla rautatieasemalle näin paljon ihmisiä. Olin oikeastaan yllättynyt. Miten siellä oli niin paljon väkeä? Toisaalta harvemmin kävelen keskustan läpi lauantaina klo 12:00 yöllä. Oli paljon katutaiteilijoita. Ja sitten siitä ajoi joku valkoinen limusiini ohi, minkä ikkunasta huuteli ja vilkutti puolialastomia miehiä... Really? Really!

Että sellainen ilta sitten...

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Watch It! -13-



Jostain syystä lopputekstistä puuttui palasia ja taisi siellä hetken pimeääkin olla. Whatevvvvss, en jaksa välittää. Väsyttää. Kun on tämän kanssa tapellut editoinnissa ainakin pari tuntia. Yhyy. Onneksi on viikonloppu, ja saa nukkua pitkään, sillä unta tarvitaan, kun on arkipäivät asustellut töissä. Huhhei!

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lätinävloggaus

Aloin tuossa miettimään, että nuo pari kasvia takanani (näkyy myös tässä vloggauksessa alussa) näyttävät harvinaisen kuolleilta. Laitoin niihin just vettä. Vieläkään ei meinaa elon merkkejä näkyä. Ehkä huomenna? I wish...



P.S. Kiitos, youtube, naamani venyttämisestä jälleen kerran. Kiitos <3

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hear It! -17-


Ryhmä

SS501
... lausutaan yleensä Double-S Five-Oh-One. 2 ässää meinaavat Superstar Singeriä, ja 5, 0 ja 1 symbolisoivat "viisi jäsentä ovat yhtä ikuisesti".

... faniryhmän nimi on Triple S (SSS - Super Star Supporters), ja tunnetaan myös Green Peas- nimellä, sillä faniryhmän värinä toimii vihreä.

... ryhmään kuuluu 5 henkeä.

... suosituin jäsen lienee Kim Hyun-Joong, joka on näytellyt mm. supersuositussa Boys Over Flowers- draamassa.

... debytoi vuonna 2005.

... jäi tauolle vuonna 2010, kun jäsenet päättivät lähteä soolo- ja näyttelijäurille. Tauko jatkuu yhä, ja paluusta ei ole vielä ainakaan kuulunut mitään, vaikka pojat ovat luvanneetkin jonain päivänä palaavansa. 


Biisi
Love ya (vuodelta 2010)

Fiilistelypäivä
Whenever, wherever




Musiikkivideosta
Hyvännäköisiä miehiä mustissa hottiksissa puvuissa.

Haluaisin tietää
Miksi videota katsellessa tulee väistämättä mieleen agenttimeininki, vaikka kuitenkin laulu kertoo riutuvasta rakkaudesta?

Videon tärkein oppi
Joskus ei videoon tarvita sen kummempaa juonta, jos tanssi ja lavasteet osuvat kohdalleen musiikkiin.

Kuvat ja tietoja lainattu googlesta.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Annyeong! Party - anyone?


Täti bongasi tämän ilmoituksen jostain ja pisti feissin kautta minullekin infoa tulemaan.

Tosiaan - kulttuurikeskus Gloriassa järjestetään lauantaina 20.4 Annyeong! Party -tapahtuma, mistä kerrotaan tapahtuman facebook- sivuilla seuraavaa:

Annyeong!Party on k-pop -biletapahtuma, jonka ideana on tarjota jotain erityistä ja aivan omaa etelä-korealaisen musiikin fanikannalle. Kyseessä on ainoa Suomessa järjestetty etelä-korealaiseen musiikkiin keskittyvä tapahtuma!

Liput 5€, eteispalvelumaksu 2,5€.


Ovet aukeavat 17:00



Siis hei apua, enpä tiennyt tällaisen tapahtuman olemassaolosta en sitten yhtään, mutta nytpä tiedän, ja olen jotenkin aika innoissani! Onko kukaan muu? Anyone else?


Olen niiiin menossa, vaikka yksinpä taidan sinne hiippailla, mutta jospa siellä saisi hengailuseuraa sitten... Ehkä... Jos ei, niin hengaan omassa seurassa sitten.

Anyways, olen tällaisesta tapahtumasta fiiliksissä, sillä näitä ei tosiaan järkkäillä täällä. JJJJEEEEEEE!!


Kuva pöllitty tapahtuman facebook-sivuilta.

Eikä mitään hajua, miksi tuo teksti pomppii eri fonteissa.... Huoh!