lauantai 26. tammikuuta 2013

Watch It! -10-

Se on nyt täällä! Videoversio Watch It! -kdraama esittelyistä nimittäin! Ihan tällä lailla kymmenennen jakson kunniaksi...

... Tai noh, ei oikeastaan. Tämä kun piti julkaista viime kerralla, mutta sattui niin, että vanhassa koneessa typerä Movie Maker kaatui, enkä voinut tehdä sillä mitään. Nyt on asian laita toisin, kun ostin tämän uuden läppärin, joka on NOPEA ja lataa videot nettiin pikavauhtia. Me likeys! Tosin harkinnassa olisi vielä hankkia joku kivempi editointiohjelma jossain vaiheessa, kun tuo netistä ilmaiseksi ladattava MM ei mitenkään paras ole.

Tein Watch It!:in silloin ennen joulua jo videomuodossa, mutta päätin sitten viime vloggauksen yhteydessä tehdä sen uudestaan, ja tuli siitä hieman parempikin kuin edeltäjästään.



Kai se on ihan siedettävä. Vai mitä mieltä te olette? Mennäänkö videomuotoihin vai kannattaisiko vaan kiltisti pysytellä tekstin muodossa?

torstai 24. tammikuuta 2013

Pinssejä ja radiota

Katsokaa mitä sain, katsokaa mitä sain!!


Ihihihi. Pari avaimenperää saapuivat UK:sta, ja 10 pinssiä taas Vietnamista. ILMEISESTI nuo pinssit olivat ne, jotka olivat juuttuneet tulliin, koska en muista, että olisin tilannut mitään muuta enää. Kai ne siellä tullissa olivat sitten vapauttaneet ne ja laittaneet postille paketin vietäväksi.

Ah, ja pakko kirjoittaa tänne muistoksi itselle se, että soitin tänään työmatkalla radioon (ei sitten kerrota kellekään, kröhöm). En olisi yksinkertaisesti pysynyt hereillä, ellen olisi sitä tehnyt. Olin nimittäin Tampereen suunnalla matkalla, ja takaisin päin tullessa kuuntelin YleX:ää ja innostuin toistamiseen pikavoittokisaan. Ensimmäisen kerran sinne soitin viime vuonna toukokuussa, ja voitin kassin.

Tällä kertaa kisaan piti keksiä reportaasi aiheeseen... Kakkaa portaissa. Jep, luitte oikein. Kisa pohjautui TÄHÄN juttuun.

Aloin sitten väsäämään hienoa reportaasia, ja voitte kuvitella, kuinka helppoa on ajaa, kun samalla kirjoittaa paperiin tekstiä. Whatever, sain inspiraation, ja se oli pakko vuodattaa paperille, vaikka vaivalloista se oli, ja tekstistä en meinannut saada selvää.

Kun puhelinnumero annettiin, näpyttelin numerot, toivoin että ne olivat oikein, ja soitin. Ja pääsin linjoille ja mukaan kisaan pienen odotuksen jälkeen. JES!

Kisassa oli (jälleen) mukana 2 muuta miestä, jotka olivat ennen minua. Totesin siinä kuunnellessani heitä, että diipa daapa duu, mulla on paras.

Meikäläisen reportaasi kuului näin:

Siinä se lepää, tarkkaillen ympäristöään. Hiljaa. Vihollisensa tämä tumma kaveri karkottaa omintakeisella hajuaromillaan, millainen on tuttu lähinnä kauhuelokuvista. Kukaan ei ole varma, miten se portaille joutui, mutta varmaa on se, ettei se siitä heti ole pois lyllertämässä.

Siis voi että. Sori, jos olitte syömässä. Sori. Ja hahhah.

Voitin sitten. "Hei sussa on kyllä tähtireportterin ainesta!" "Joo, niin munki mielestä."

Juontajat toivottivat hyvää automatkaa, ottivat osoitetiedot ylös, ja jossain vaiheessa t-paita saapuu postissa. OU JEE! Seuraavaksi sitten jos voittaisi mukin...

maanantai 21. tammikuuta 2013

Paketti!

Onkohan tästä pakettien availusta videokameralle tulossa jonkinmoinen tapa tai jotain?

WARNING! Sisältää aikamoista fanityttöhypettelyä (taas vaihteeksi). Siis iih, ihihihihi, iiiih!!



No mutta hei, onnistuin kerrankin saamaan videon kuvan ja laadun kohtaamaan keskenään. CELEBRATION!

lauantai 19. tammikuuta 2013

Last Friday Night

Kaikki varmaan haluaa kuulla jotain eilisillasta, kun oltiin viettämässä työporukalla iltaa. Meitä oli jotain 20 henkeä, ja aloitettiin ilta shamppanjalla jo kahden maissa toimistolla. Lähdettiin ennen kolmea isommalla taksilla kohti Flamingoa, ja meidät jaettiin muistaakseni viiteen (???) ryhmään hohtogolfia varten. Golfattiin ja... juotiin. Firman piikkiin!

Golfaus oli hauskaa, vaikka olin (odotettavasti) huono siinä, mutta eikös se hauskanpito ole tärkein asia, right? Meidän ryhmä tuli pisteiden mukaan kolmanneksi, ja kun muut saivat palkinnoksi mm. lakupusseja ja energiajuomia, niin meidän ryhmä sai:

SALMARIIIIII JJEEEEE

Golfauksesta selviydyttyämme mentiin syömään johonkin hienompaan raflaan, missä tuli varmasti juotua enemmän kuin syötyä... Vaikka siis syötiin ihan alkupalat, pääruoat ja jälkkärit, mutta kun ne annokset olivat aika pieniä. Ja kun firma maksoi KAIKEN, niin tuon neljän tunnin aikana otettiin aika monta kierrosta. Loppua kohti meno meni aika sekavaksi, ja olin ihan kuutamolla. Niin taisivat tosin olla kaikki muutkin.

Muistan suurin piirtein, mitä siellä tapahtui, ja varmaan paras oli, kun eräs työkaveri heitti: "Emma, ku mä tapasin sut sillo ekan kerran ni mä aattelin et sä oot joku pissis, mut sit sähä olitki tosi siisti ja hauska tyyppi." Aijaa?! Hahhah.

Ravintolassa meno äityi aika äänekkääksi loppua kohti, ja kun sieltä häivyttiin, niin tajuttiin, että joku oli jo eksynyt porukasta. Mentiin sitten vain baariin, ja sisäänpääsy ei maksanut mitään. Siellä sitten hävitettiin pari tyyppiä lisää, muttei kukaan tuntunut välittävän asiasta sen kummemmin. Hmm.

Baarissa asuttiin toisen työkaverin kanssa tanssilattialla lähes koko aika. Musiikki oli ihan jees, ja jos ei ollut, niin kuvittelin sen olevan jotain muuta. En ostanut mitään juotavaa, sillä olo oli sen verran sekava, että tuli fiilis, etten tarvitse yhtään mitään enempää. Niinpä tanssin vaan. Oli varmasti aikamoinen näky se...

Porukka jatkoi hajaantumistaan, ja tanssityökaverin kanssa oltiin viimeiset baarista lähtevät. Pikkuongelmia ilmaantui, kun työkaveri tajusi, että oli hukannut narikkakortin - o-ou! Hän kuitenkin bongasi laukkunsa narikasta, ja koska siellä oli passi mukana, niin hän sai sen. Takki oli vain kysymysmerkki, sillä sitä ei löytynyt. Lunastin sitten oman takkini narikasta, ja pyysin narikan hoitajaa tsekkaamaan, josko työkaverin takkia löytyisi sen läheltä. Ja löytyihän se! Loppu hyvin, kaikki hyvin! Huh.

Mentiin heseen hangover -aterialle, ja sitten etsimään taksia. Mentiin ensin ihan väärään suuntaan, mutta löydettiin lopulta taksitolppa. Taksimatka meni ihan kivasti, paitsi että unohdin hanskani kyytiin. Sellaista kai sattuu.

Kämpillä olin tosiaan kello kolmelta. Ehkä. Sammahdin sänkyyn heti, mutta heräilin yöllä, kun oli huono olo ja vatsaan sattui. Yhyyy. Onneksi se loppui jossain vaiheessa, ja sain jatkettua uniani.

No mutta, oli hauskaa, ja toivon, että muillakin oli, ja että järkkäillään tällainen tapahtuma joskus uudestaan! Firman piikkiin!!

torstai 17. tammikuuta 2013

Emma vloggaa

Taisi olla viime elokuussa (?) kun vloggailin viimeksi, joten johan on jo aika laittaa uutta kehiin! En tosin oikein keksinyt mitään hienoa sanottavaa  - mutta milloinpa keksisinkään? Aina sitä samanlaista turhaa lätinää.

Tämän vloggauksen tein aika myöhäiseen aikaan illasta, ja olen ihan töttöröö jo valmiiksi. Lisäksi video näkyy taas tosi leveänä, ja muokkasin hetkeksi sen youtuben suosittelemaan muotoon, missä taas ei näkynyt HD:na. Joten oli pakko muokata leveään suhteeseen taas. Ja nyt taas kaduttaa, etten laittanut sitä siihen youtuben suosittelemaan muotoon, koska tuo leveys sucks - aaaaaargh!! Aina ei voi voittaa.

Ah, ja mystisen paketin aukaiseminen alkaa jostain 3. minuutin kohdalta.



Baby Good Night!

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kapu's Announcement

Moi!


Mun nimi on Kapu, mut jotkut kuttuu mua myös Kaputsiinoksi tai Pultsiksi. Joskus jopa Pultsi Pultsiseksi.

Mä ryhdyin hetkeks Emman sihteeriks, ku se ei nyt vaa jaksa. Se käski sanoo, et valvo eilen "iha sikamyöhään, yli puolenyön meni!" - koska se kuvas vloggausta ja jotain watch it draamajutskaa samaan syssyyn. Mä näin, ku se oli aika excited etenki tossa vloggauksessa koska se avas jonku mysteeripaketin siinä. MUTTA koska oli myöhä, niin se vaa kuvas ja oli hetken hyperfiiliksissä ja kaatu sen jälkee sängylle et pystys nukkuun ees 6 tuntii et jaksais mennä töihin.

Eniveis, se myös käski naputtaa tähä et se huomenna yrittää kovasti muokkailla kököllä movie makerilla jotain, ja julkasta sen täällä jos hyvin menee eikä maker kaadu. Jos se kaatuu niin se saa vissii itkupotkuraivarin. Tai jotain.... Ai sitä ei saanu kirjottaa! Vi hitsit.... I'm in trouble now....

Mistäköhä täällä deletoidaan tekstii... Hei tos on joku yliviivausnappi! Nyt ei kyl kukaa saa mitää selvää tost tekstistä hihiihihihi


Tos muute vähä vinkkii vloggaukseen. Toivottavasti mä saan julkasta sen.

P.S. Mitä mieltä ootte muuten mun kuvasta? Mun mielestä mulla on tosi söpö ilme, ja toi posetus kyl kelpais mun deitti-ilmotukseenki. Heheh!

vuhvuh,
Kapu

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hear It! -14-

Roh Ji Hoon


Artistista
Roh Ji Hoon on 22-vee nuori mies, joka debytoi viime vuoden puolella, minialbumillaan The Next Big Thing. Okei, itse asiassa tämä on miehen toinen debyytti - ensimmäinen kun luupahti alkuunsa muutama vuosi sitten, ja tyyppi unohtui sen sileän tien. Tällä kertaa Roh Ji Hoon aikoo nousta uudelleen porrasvaloihin suuremman levy-yhtiön (Cube Entertainments) edessä, ja toivon mukaan paremmin tuloksin!

Mitäpä me muuta tiedämmekään tästä miehestä? Mystiseksi jää, ainakin vielä.


Video Review
Ou jee. Ou jee! Debyyttisinkku Punishmenttiin tehtiin myös musiikkivideo, joka on tällä hetkellä Roh Ji Hoonin ainokainen. Katselukertoja se on youtubessa ansainnut tähän mennessä yli 400 000.




Videosta
Ou jee. Ou jee!
Joku aukaisee kipeästi öljyn tarpeessa olevan natisevan oven ammolleen. Huone on pimeä, mutta ovelta tulee valoa. Ja valosta esiin astelee ihkusöpöiiiiih - Roh Ji Hoon!

Ovi sulkeutuu, ja esitys voi alkaa. Valot, käy! Kamera, käy! Yleisö, ei malta odottaa. Roh Ji Hoon? Paikalla!

Videossa seikkailee nainen (Yoo In Young, malli-näyttelijä), joka lienee Roh Ji Hoonin exä. Ainakin siis näin ajattelisin, kun biisi kerran kertoo miehestä, joka katuu rakkaansa pettämistä, minkä takia joutui jättämään hänet. Muistot naisesta kuitenkin seuraavat miestä tämän nykyisessäkin suhteessa, ja hän kutsuu sitä rangaistuksekseen.

Eli siis videon nainen on muistojen nainen, joka haamuilee, minne ikinä Roh Ji Hoon- parka meneekin. Kai tuollaisesta hulluksi voi tulla? Ainakin videon lopussa hymy näyttää vähän kreisille.

Entäs tämä tanssi sitten, joka on kanssa aika isossa osassa musiikkivideota? Hihihihi. Hihihihi!

Ei mahtanut Emman hihittelylle löytyä loppua, kun videon tanssia katsoi hän. Hihittelyn lomassa tosin myös saattoi hieman pelottaa, että Roh Ji Hoonin ja tanssijoiden housut repeävät... No okei, ENITEN tanssi aiheutti voimakkaita auuuutsssss, tuo varmaan sattuu -reaktioita. Arvaatte varmaan, missä kohti tanssia, right?

Meikäläisen vinkki: Jos housut tuntuu putoovan, ni ei niitä silti tartte niin voimakkaasti vetää ylöspäin, varsinkaan tiheessä tahdissa. Voi sit ostaa uudet, paremmat pääntsit, eikä satuttaa itseään. Mukavuus ennen kaikkea, vaikka mageilta niissä housuissa näyttäskin!


Kappaleesta
Ou jee. Ou jee! Eräs Emma on viime aikoina popitellut tätä kappaletta täysillä töissä ympäri Helsinkiä ja lähiseutuja ajellessaan. Stereot huutaa ja Emma huutaa ja varmaan kuuluu auton ulkopuolelle kanssa, mutta who cares!

Biisiinhän on sanat tehtaillut sama tyyppi, joka on tuttu mm. muutamista Big Banginkin biiseistä - sekä Boyfriendin, Sistarin, U-Kissin ja Teen Topin kappaleiden takaa. Ihan vaan siis muutaman ryhmän mainitakseni.

Anyways, Punishment iski heti meikäläiseen kuin sata salamaniskua (auts), enkä meinaa saada tarpeekseni tarttuvasta biitistä. Rakastan Roh Ji Hoonin ääntä, mikä on samaan aikaan vahva ja herkkä. Ah, Roh Ji Hoon <3

Kuvat googlesta rangaistuksena saatu.

perjantai 11. tammikuuta 2013

My New Baby

Tässä on tullut muutama ilon aihe tällä viikolla koettua!

1) Saadaan palkankorotus töissä (alkaen tammikuusta), koska firmalla pyyhkii niin hyvin. OH YEAH!

2) Eilen, kun nousin metrosta, niin siinä ulkopuolella oli joku mies jakamassa jotain. Kävelin siitä ohi ja tajuamattani, ehkä hieman unenpöpperössä, ojensin käteni ja sain...


JEEEEE! Ilmaista ruokaa! Ainahan sellainen kelpaa! ... Paitsi ettei tällä kertaa, koska tuo on kantarellikeittoa. Eikä Emma tykkää siitä. Noh, onneksi kämppis-E tykkää, joten ei hukkaan mene.

3) Tilasin viime viikonloppuna netistä kaikkea kivaa - jotkut välttämättömiä ja jotkut taas eivät, kröhöm -, enkä malta odottaa milloin kaikki saapuvat! Rahaa sinne paloi, mutta no can do, sillä ne oli saatava.

Pisimmän harkinta-ajan sai läppäri, josta olin haaveillut jo aika monta kuukautta. Varmaan jostain loppukesästä asti. Ajattelin sitten, että joulun jälkeen hankinnan teen, ja saadessani jouluna vähän sponssirahaa siihen, niin mikä ettei!

Läppärin valinta oli tosi tuskainen prosessi, mutta vihdoin löysin yksilön, joka sai minut vakuutettua. Cdon:ista tilasin, ja eilen se saapui postiin, mistä kävin sen heti illalla pelastamassa! Ihihihiiiii, saanko esitellä meitsin uuden vauvan:



Se on kiiltäväpintainen (tämä vanha on mattapintainen), ja siinä näkyy sormenjäljet, mikä ei ole kivaa, mutta se nyt on pikkupaha. Siinä on ilmeisesti Windows 8 ja olen ihan pihalla sen kanssa eilen sitä kokeiltuani. Toivottavasti tässä nyt pikku hiljaa meidän suhde lähenee, ja opin sitä käyttämään ongelmitta.

Uusi läppäri on saman kokoinen kuin vanhempi, mutta parempi sen pitäisi olla. Ainakin vertasin tietoja keskenään, ja uudessa on ainakin enemmän muistia ja... ööö.... näin. Tällaisena ei-tietokone-nörttinä vertasin vaan, että luvut ovat isommat ja se riitti, haha.

Kyllä se kelpaa!

Btw, ostin hienon hiiren ja läppärilaukun siinä samalla, ja koska läppärilaukun esittely oli netissä hoidettu ruotsiksi, en tajunnut, että se jo sisälsi itsessään hiiren... Uuuups! Nyt on siis kaksi hiirtä täällä.

lauantai 5. tammikuuta 2013

Dreaming



Anteeks nyt vaan, mutta en tykkää tästä. KOSKA MÄKIN HALUUUUUNNNNGG!

Minäkin haluan lähteä jonnekin yksin seikkailemaan! Päättää paikat, ajat, ja... Vain mennä. Tehdä ikioma seikkailu jossain tuntemattomassa, ja muistella myöhemmin sitä reissua elämänsä yhtenä parhaimmista. Olisi jotain niiiiiin siistiä!

Ah. Voisin aloittaa vaikka jostain Euroopan maasta ja kierrellä se sohvasurffaten. Se voisi toimia ihan low-budgetilla. Mielessä on pyörinyt Irlantia ja Skotlantia jo aika kauan sellaisen toteuttamiseen. Saas nähdä.

Jonain päivänä.... Jonain päivänä!

tiistai 1. tammikuuta 2013

2013

Oho, viitsittiin E:n kanssa jopa herätä tänään puoli kahdelta! Eilen illalla kuunneltiin ja katsottiin raketteja ikkunasta ja parvekkeelta, syötiin nakkeja ja sipsejä ja vähän saatettiin ottaa väkevämpääkin... Pelattiin laivan upotusta ja Eurooppa-korttipeliä ja kuunneltiin samalla E:n väsäämää "kaikki-korealaiset-biisit-jotka-olivat-korean-top10:ssä-vuonna-2012", joka kesti 13 tuntia. Eli siis kuunnellaan sitä vielä tänäänkin tässä näin...

MUTTA nyt ollaan sitten vuodessa 2013! Hip hip hurrayh!


Jos vuosi 2012 oli loppuunsa huipentuva, niin minkähänlainen vuosi tästä tulee? Tämän hetken tiedon mukaan vuodesta 2013 pitäisi tulla ehkä jopa parempi kuin edellisestään. PAITSI että tuleekohan? Vuoden 2012 loppuhuipentuma oli nimittäin niin mieleenpainuva kokemus, että sitä ei voitetakaan helpolla.

Ehkä pitäisikin sanoa vain, että vuodesta 2013 tulee yhtä hyvä kuin vuodesta 2012. Se vain tulee luultavasti olemaan erilaisella tavalla yhtä hyvä. Hard to explain, mutta...

Syksyllä aloitan taas opinnot kolmen vuoden jälkeen. Viittomakielentulkki. AMK. 4 vuotta. Kuopio calling.

Kesällä on loma! Ainakin tarkoitus olisi pitää kesäkuusta alkaen lomaa ennen koulun alkua.

Mitäs kesällä? MATKUSTELUA! Destinations: South Korea and Switzerland!!

Ei tarvitse varmaan kauheasti vakuutella teitä siitä, kuinka innoissani olenkaan. Ihihihiiiiii!

Etelä-Koreaan olen toivonut nyt vuoden päivät pääseväni visiteeraamaan. Haluan mennä katsomaan söpöjä korealaispoik.... Ummmm, siis kokemaan sen ihanan kulttuurin siellä... Ja siis syömään hyvää ruokaa... Ja juomaan sojua random-telttaan, mitä näkyy aina k-draamoissa... Ja siis joo... Niin...

E on lähdössä Koreaan vaihtoon helmikuussa ja Emma on tästä erittäinkin kade, kade, KADE!! Yhyy. Eniveis, mennään sitten kavereiden kanssa sinne kesäkuun lopussa noin 10 päiväksi tämän hetkisten pläänien mukaan, kun E:ltä loppuu siellä koulu. Palataan sieltä yhdessä sitten heinäkuun alussa takaisin.

Lepäilen muutaman päivän Suomessa tämän jälkeen, kunnes jatkan matkailua Sveitsiin C:n luokse. Hän oli täällä viime kesänä - nyt on meitsin vuoro valloittaa Sveitsi! Ouuuu jeee!

Ennen matkailua on tietysti työskenneltävä ahkerasti ja säästettävä vähän moneya näiden seuraavien viiden kuukauden ajan! Ja olisihan se kiva, jos matkustelun jälkeen olisi vähän säästössä koulua varten. Se jäänee nähtäväksi.

Lisäksi odotan vuodelta 2013 mahtavia k-draamoja, Big Bangin comebackia + loistavia k-poppisbiisejä. Ja yllätyksiä, mitä vuoden varrelle saattaa mahtua - toivottavasti hyviä sellaisia. Onnellisuutta ja terveyttä. Worldpeace.

Onnellista uutta vuotta 2013 Teille kaikille - olkoot vuosi täynnä unelmienne toteutumisia ja upeita päiviä! Yay!


<3