lauantai 24. marraskuuta 2012

Posepose

Tämä lauantaiaamu on mennyt pitkälti suunnitellen, että mitä sitä laittaisi päälle. Tiistaina olisi nimittäin yhdet mainoskuvaukset (siitä varmaan lisää joskus myöhemmin), joihin olen liitämässä heti töiden jälkeen. Piti ihan pyytää lupaa, että pääsee töistä aikaisemmin - mikä ei itse asiassa ollut niin hirvittävän vaikeaa, sillä noita ylityötunteja on kerääntynyt jonkin verran.

Mainoskuvauksiin tuli pukeutumisohjeena bilevaatteet. Kauaa ei tarvinnut etsiä, kun löysin omasta mielestäni aika bilehile -vaatekappaleen, joka ei ole vielä edes päässyt esille missään. Ostin sen joku parisen viikkoa sitten Seppälästä, vaikka tarkoituksena oli kyllä ostaa kengät tai jotain muuta hyödyllisempää...

Räpsin sitten kuvia itsestäni uudella (!!!) digikamerallani (Canon IXUS 125 HS <3), jolla saa vähän parempaa jälkeä kuin tuolla aiemmalla (Canon IXUS 100 IS). Saatte sitten nähdä vähän posetuskuvia nyt. Ja jep, ne on vessasta... Kröhöm.







Yeah. Sitten oli otettava tietysti kokovartalokuva peilin kautta, kun ei ollut ketään muuta kuvaamassa. Huomasin siinä sitten, että peili on ihan pölyinen ja näytän jotenkin tosi omituiselle siinä, mutten enää jaksanut alkaa siivoamaan siinä vaiheessa sitä.



Tuo mekon pituus kyllä on sellaista sorttia, että ei paljon sillä pyllistellä... Mutta ehkä ei tarvitsekaan! Hope so. Anyways, tällä varmaan sitten mennään. Otan vielä jotkut varavaatteet mukaan, jos tuo ei käykään. Lisäksi pitäisi opetella laittamaan jotain luomiväriäkin sillä lailla, ettei näyttäisi siltä, kuin joku olisi juuri lyönyt. Tai sitten en jaksa. Saas nähdä.

lauantai 17. marraskuuta 2012

Hear It! -12-

Ailee


Artistista
Amy Lee - paremmin taitelijanimenään tunnettu Ailee, 23, on amerikkalais-korealainen tähtiuraansa aloitteleva artisti. Hän syntyi Coloradossa, mutta varttui parikymppiseksi New Jerseyssä. Koreaan hän muutti vuonna 2010 ollakseen lähempänä juuriaan, ja saadakseen enemmän tuulta musiikkiuralleen.

Ailee debytoi Koreassa tämän vuoden helmikuussa kappaleellaan Heaven, jonka musiikkivideo kannattelee tällä hetkellä n. 4,5 miljoonaa katsojaa youtubessa. Maaliskuussa hän voitti pari palkintoa kappaleestaan - kategorioissa "Song of the Month" sekä "Rookie of the Month".

Tämän vuoden aikana nuori nainen on ehtinyt näytellä yhdessä k-draamassa sekä esiintyä variety- show'ssa, toimia juontohommissa ja keskittyä albuminsa tekoon. Toinen musiikkivideo ilmestyi kuukausi sitten...


Video Review
... And I shall review it! Kappaleen nimi on I will show you, ja sillä on tällä hetkellä yli 2,5 miljoonaa katselukertaa youtubessa.





Videosta
Ailee esittää videon alussa nörtihtävää ja ujoa koulutyttöä, jota jengi tuntuu vähän ignooraavan. Hänellä on kuitenkin pikku-crush johonkin poikaan. Poikaa esittää, btw, poikaryhmä MBLAQ:in GO. GO vaikuttaa vähän sellaiselle "jou määän, mä oon tällane naistenmies ja mulukku" -tyypille.

Videosta ilmenee, että mulkku ja nörtti ovat joskus olleet pidemmänkin aikaa yhdessä, kunnes ovat break upanneet. Mutta miten? Meitsin veikkaus: Mulkku on pettäjä.

Koulun käytäviltä siirrytäänkin sitten kuviteltuun tulevaisuuteen, missä nörtistä on kuoriutunut suosittu ja säihkyvä discopallo.

Kävellään punaisella matolla, ja annetaan vähän mulkun kärsiä ja katua, että jätti nörtin aikoinaan. Toisaalta - onko tämä nyt vähän pinnallista touhua ajatella noin? Hmm.

Nörtti kuitenkin vaikuttaa siltä, että hän ei aio enää ottaa mulkkua takaisin, vaan aikoo kostaa. Revenge, muahaha! 




Kappaleesta
Jos Korea olisi osa Eurooppaa, tämä olisi niiiiin heidän Euroviisukappaleensa! Seriously.

Anyways, Heaveniin verrattuna I will show you tuo esiin hieman räväkämpää Aileeta. Eikä siinä mitään - upeastihan nainen vetää. Ei suotta häntä kutsuta Korean Beyonceksi.

Kuvat googlesta rohmuttu.

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

ULKOMAILLE!

Tasan kuukauden päästä, 14.12., suunnataan T:n kanssa kohti ulkomaailmaa, ja navigoidaan itsemme viikonlopuksi... BRITTEIHIN! Wooot!?!

Lennot on varattu jo muutama viikko sitten - samoin hostelli. Nyt sitten, kun ihmetellään, että mitä siellä Brittilässä oikein meinataan keretä tekemään yksi lyhyt viikonloppu, niin ehkä tämä kuva kertoo jotain?


Kun T tekstaili silloin joskus, että Big Bang tulee Lontooseen, niin se oli vähän niin kuin sen kummempia miettimättä selvä, että sinne mentäisiin. Oltiin jo aiemmin asiasta puhuttu, koska tiedettiin, että jossain vaiheessa pojat tulisivat Eurooppaan esiintymään. Tai siis, ei se varmaa ollut, mutta näin huhut kertoivat. Osoittautuivat sitten todeksi, nuo huhut siis.


Big Bang on iso juttu meille. Ehkä siitä kertoo jotain jo se, että ostettiin joku early access -paketti, johon kuuluu joku postipaketti, minkä sisältö on vähän hämärän peitossa, ja joka ei ole itse asiassa vielä edes tullut... Hmm!

Lähtee Ticketmastersiin kohta emailia, jos ei ala kallista pakettia tänne päin kuulumaan. Siellä paketissa nimittäin on ilmeisesti meidän liput myös.

Anyways, olen ihan varma, että matkasta tulee hauska ja mieleenpainuva. Once in a lifetime -experienceä parhaimmillaan!


Mikä Big Bang siis on? En jaksa alkaa nyt esittelemään tätä korealaista suosittua poikaryhmää sen tarkemmin, sillä se on tehty TÄÄLLÄ. Sinne siis lukemaan, hopi hopi!


Ah, kuukausi enää keikkaan! Hurrrjaa! En ole tässä vähään aikaan asiaa miettinyt, mutta nyt alkaa ilmestymään jotain perhosia vatsan pohjalle. Seikkailu lähestyy, can't wait! Fantastic Baby!









Lisää fiilistelyjä lähempänä!

Kuvat googlesta bang bang!

maanantai 12. marraskuuta 2012

Catching my breath

Ennen keskiviikon ihkutuspläjäystä (brohohoohohooo - just wait for it!!) fiilistellään vähän Kelly Clarksonia, joka teki sen taas. Ihanan biisin siis. Okei, ei se varmaan itse tehnyt sitä kokonaan - luultavasti jelppiä saanut hittimaakareilta vai miksi niitä nyt kutsutaankaan. Eniveis, Kelly ei liity siis pätkääkään keskiviikon juttuun, jos joku alkaa nyt epäilemään, että tämä on joku vihje.



Catching my breath, letting it go, turning my cheek for the sake of this show
Now that you know, this is my life, I won't be told what's supposed to be right

Catch my breath, no one can hold me back, I ain't got time for that
Catch my breath, won't let them get me down, it's all so simple now

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Lumi tuli - lumi meni





Nämä kuvat on napsittu viime viikon alussa Savosta. Lomaviikko meni nopeasti (niin kuin niillä nyt tapana yleensä on mennä), ja lumesta fiilistellessä. Sekin tosin sitten päätti häipyä rännän saattelemana pois loppuviikosta.

Työt aloitin täällä "uudessa" paikassa maanantaina, ja on ollut kiirettä. Se ei oikeastaan haittaa, sillä ei ole iskenyt tylsyys, ja päivät ovat luikahdelleet vauhdilla eteen päin. Ja kun tietää, että viikonloput ovat aina vapaat, niin ei paha!

P.S. Ensi viikolla muuten on pikku announcementti, ja se liittyy pieneen ulkomaan seikkailuun, joka odottaa minua ja T:tä joulukuun puolessa välissä! Vähän hassua, kun sitä ajatteli, ettei tule mitään ulkomaanreissuja tälle vuodelle - elämä yllättää. Jei!

torstai 1. marraskuuta 2012

Watch It! -7-

Korealaista pukudraamaa taasen luvassa... Anteeksi siitä! Nyt on vain tullut katsottua niitä aika ahkerasti, ja näköjään korealaiset niistä tykkäilevät.

Sungkyunkwan Scandal


Genre
Romanttinen komedia

Valmistusvuosi
2010

Jaksoja
20 (1 h 2 min. / jakso)

Juoni
Sungkyunkwan Scandal sijoittuu Sungkyunkwanin yliopistoon, vuoden 1800 loppupuoliskolle.

Kun Kim Yoon Heen nuoremman veljen sairaus pahenee, ja heidän perheensä uhataan häätää talostaan rahan puutteen takia, tyttö hakeutuu veljensä nimissä kouluun opiskelemaan. Hän pukeutuu pojan vaatteisiin, päätyy tekemään sisäänpääsykokeen ja pääsee sisälle kouluun.

Koulussa hän ystävystyy viisaan Lee Sun Joonin, playboy Goo Yong Han ja kapinallisen Moon Jae Shinin kanssa.



Emman oma arvio
Monta palkintoa ja tunnustusta kahminut draama vuodelta 2010 ei jäänyt Emmaltakaan huomaamatta. Se oli itse asiassa aika kauan tuolla katsottavien pitkässä listassa, ja poimin sen sieltä vasta äskettäin katsottavakseni.

Vaikka ensimmäiset pari, kolme jaksoa tuntuivat jotenkin vaikeilta katsoa - sieltä puuttui sitä jotain -, draama muuttui kuluessaan parempaan päin, ja sen jaksoi katsoa loppuun asti. Hyvännäköisiä miehiä (köh, köh), ei-niin-ärsyttävä naispääosan esittäjä ja ihania asuja - siitä oli tämä draama tehty.

Okeiiii, okeiii, ei nyt pelkästään niistä. Juoni oli uskottava... Siitäkin huolimatta, etten tajua, miten pääosan esittäjän nainen pystyi oikeasti niin hyvin muka näyttelemään poikaa, vaikka se oli jotenkin niin obvious, että nainen oli kyseessä. Juu, eihän tämä todellisuudessa varmaan tulisi kysymykseenkään, ja draamahan tässä kyseessä on, mutta silti se pistää miettimään... Välillä teki mieli huutaa muille tyypeille sarjassa, että "hei etteks te tajuu, et se on oikeesti tyttö pojan vaatteissa c'mon!!"

Miespääosan esittäjä on tunnettu ja suosittu laulaja (nykyisestä JYJ -poikaryhmästä), mutta en itse oikein lämpene herralle. Sorry nyt vain. Skandaalin kaksi muuta miespääosan esittäjää taasen sulattivat sydämeni, ja taisin vähän ihastua. Hihiii!

aaawwwss <3


Mistä voi katsoa
Tässä on viime aikoina kuollut ja kuopattu monta hyvää paikkaa, mistä katsoa draamoja, btw, ja sekös itkettää. Soooo saaad! Anyways, Sungkyunkwan Scandalin katselin gooddrama.net:istä, mistä löytyy 2-3 streamia jaksoille. Itse käytin alimmaista, Daily Motionia, ja aikasta hyvälaatuista kamaa siellä oli.


Tähdet, tähdet
8/10 Very Good
Good job everybody! Ei tullut tuhlattua 20 tuntia, kiitos siitä!
Ei kai tässä muuta.
Söpö draama.
Thumbs up!


Kuvat skandalisoitu googlesta.