tiistai 31. heinäkuuta 2012

Huomenna vaihtuu elokuuksi

Jepjep, SMG:n Tällaisena kesäyönä on ollut meitsin virallinen heinäkuun vikan päivän biisi. Voihan sitä toki muulloinkin kuunnella, mutta kyllä siinä on sitä jotain, kun kuuntelee heinäkuun viimeisenä päivänä.

P.S. Tänään lähti viittomakielentulkin koulutusohjelmaan opiskelupaikan vahvistus vetämään. Rovaniemi sai jäädä unholaan, kun selvisi, ettei siellä ole mahdollista lykätä puolella vuodella - pelkästään vuodella kerrallaan. Juupa juu.

Lisäksi kyselin Humanistisen ammattikorkean hakutoimistosta, että voiko jo marraskuussa aloittaa opiskeluja, mutta tuli kieltävä vastaus. Njooh, vähän olin arvellutkin niin. Ehkä sitä siis keksii jotain marras- ja joulukuille. Uskoisin, että nuo pari kuukautta kuitenkin tulevat lentämään suht nopeasti.

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Voittajia


Oltiin eilen E:n kanssa baareilemassa opiskelemaan pääsyni johdosta, ja naurettiin yhdessä vessassa tälle kirjoitukselle. Meillähän on siis tosi tosi TOSI hyvä huumorintaju.

Tänä aamuna ei tosin enää naurattanut, kun äiti soitti ja ilmoitti, että Rovaniemen amk:sta oli tullut kirje, että minut on hyväksytty sinnekin opiskelemaan varasijalta - restonomiksi. AAAARGH, ei näin pitänyt käydä! Yritä tässä nyt sitten valita kahden vaihtoehdon väliltä... Teen tässä pros & cons -listaa kummastakin, ehkä se vähän selkeyttää ajatuksia. Tai sitten ei. Dammit!

Synttäriarvonnan voittajat!

Osallistujia oli 3 ja koska on tyhmää jättää yksi ilman, niin kaikki osalllistujat voittavat kortin meitsiltä!  Eli blublu, Pinja ja Mandariini - congratulationssss! Laittakaas sähköpostia minulle tulemaan osoitteen kera, niin löytävät kortit oikeisiin paikkoihin sitten. S.postiosoitteenihan oli se blowonmyway@suomi24.fi.

Onnea vielä kerran!

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Woah! -2-



Äidin Savosta lähettämät paprut saapuivat ja jos nyt oikein tuota tulkitsen, niin voin aloittaa ensi vuonna kevätlukukaudesta? Eli voin lykätä myös pelkästään sillä puolella vuodella, right? Ei kai tuota vaihtoehtoa tuossa olisi, ellei se olisi mahdollista. Itse asiassa tuo käykin paremmin noin, kuin että kokonaisella vuodella joutuisi lykkäämään. Se tarkoittaisi sitä, että pääsisin jo talvella aloittamaan opiskelut, juhuu!

P.S. Muistakaas, että blogin synttäriarvontaan on osallistumisaikaa huomiseen asti!

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hear It! -10-

No nyt vedetään viime viikon esittelyltäkin pohjat. Jos pituudella on väliä siis... Ja onhan sillä. Whatevvvvs.

Tämän viikon Hear It!:issä vuorossa espanjalaisvivahteita sisältävä kappale, jonka esittäjä on aivan uunituore tuttavuus.


Cross Gene


Ryhmästä
Ei, en tiedä tästä ryhmästä itsekään vielä mitään, sillä tietoja jäsenistä ei ole juuri saatavilla. Yet. Cross Gene nimittäin debytoi ihan kesäkuun alussa, joten fresh boy blood nomnomnom!

Sen tiedän sentään, että ryhmään kuuluu 6 jäsentä, ja he ovat korealaisia, japanilaisia ja kiinalaisia. Sellainen aasialaissekoitus siis. Laulavat kuitenkin ihan koreaksi.


Video Review
Hei, minäpäs valitsen tämän La-Di Da-Di -biisin! Ai minkä? No La-Di Da-Din! Eipä heiltä ole vielä muutakaan musiikkivideota ilmestynyt, joten tämä on aika helppo valinta.





Videosta ja kappaleesta
Videossa ei taida olla tarinaa - ainakaan minä en sieltä sellaista kyennyt löytämään -, mutta tosi hienoja tanssimuuveja sen sijaan suorastaan pursuaa silmille.

Ensimmäisen kerran, kun videon näin, en lämmennyt. Tanssi tuntui todella oudolle, biisistä puhumattakaan. Siihen yhteen katselukertaan se jäi, ennen kuin eksyin sen katsomaan muutaman päivän jälkeen uudestaan.
Miksikö eksyin? Koska sain tietää, että seuraamani Big- draaman yksi näyttelijä on osa Cross Geneä. Pakkohan se video oli uudestaan katsoa, ja bongata tutun näköinen tyyppi sieltä.

Tällä toisella kerralla totesin, että biisi onkin itse asiassa aika hyvä ja tanssi mielenkiintoinen ja erilainen verrattuna moneen muuhun. Ja mitä useammin sen näin ja sitä kuuntelin, niin sitä enemmän pidin siitä. And now... I just love it!


P.S. Tämä on viimeinen Hear It! hetkeen, sillä pidän vähän lomaa tästä esittelyhommelista. Ensi viikolla on Watch It!, ja sekin osio jää tauolle. En tiedä, kuinka pitkäksi aikaa, we'll see.

Kuva googletettu.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Woah!

MÄ PÄÄSIN OPISKELEMAAN VIITTOMAKIELENTULKIKSI!!!

Äiti soitti äsken, että oli tullut (jo nyt?) kirje Humakilta, että olen päässyt ensimmäiseltä varasijalta opiskelemaan Kuopioon viittomakielentulkiksi. Woaaah!

Voin kertoa, että olo oli erittäin huojentunut, mutta mitään hirveitä "hypin päin seiniä ja olen ikionnellinen" -reaktioita ei ollut luvassa. Lähinnä sellaista "jesjes, pääsin vihdoin opiskelemaan jonnekin ja saan ammatin itselleni, huh" -fiilareita. Inhottava päänsärkykin, joka alkoi töissä, sai painua jonnekin unholaan, kun kuulin uutisen. Eli juu, ihan toivottu uutinen tuo opiskelemaan pääsy oli!

Nyt täytyy vain odottaa, että äiti saa postitettua Savosta paperit tänne päin, ja saan tutkia niitä ja katsoa, onko niissä mitään lykkäämisvaihtoehtoa, vai pitääkö minun soittaa Humakiin ja anoa vapautta vuodeksi (tai puoleksi, jos se onnistuu - toivottavasti).

Aika hauskaa, kun itse asiassa tänään viimeksi mietin, kuinka hienoa olisi osata viittomakieltä. Töissä nimittäin tuli tänään jälleen kerran vastaan pari kuuroa tyyppiä, ja olisi ollut niiiin ihanaa kommunikoida heidän kanssaan viittomakielellä.

P.S. Meitsin melkein viisi vuotta vanha puhelin hajosi - kaiutin kuoli, enkä kuullut siitä pihahdustakaan enää yhyy -, ja piti käydä eilen ostamassa uusi tilalle. Käytiin E:n kanssa Gigantissa, ja päätin ostaa älypuhelimen. Huomasin hetken aprikoinnin jälkeen söpön kosketusnäyttöisen kännykän, ja päätin ostaa sen. Maksoi vähän yli 200 euroa, ja kyllähän se kirpaisi, mutta halusin tällä kertaa tuollaisen, ja... Noh, valitsin sen. Palkkapäivä on taas ensi viikolla, niin että eiköhän se tästä.


maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kun on, mitä odottaa

Tuli yllättäen vähän semmoinen fiilis, että voisi tänne kirjoitella taas jotain. Mutta mitä? Ei tässä nyt elämää suurempaa ole tapahtunut, mutta jotain kivaa on ainakin elokuun alussa tapahtumassa, nimittäin...


Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna pakataan 5 tyttöä kimpsuineen ja kampsuineen autoon ja huristellaan Kalajoelle. Ajellaan ensin E:n kanssa perjantaina Savoon, missä vietetään yö, ja pick uppaillaan aikaisin lauantaiaamuna loput kyytiin ja nokka kohti lopullista päämäärää. Ei me siellä Kalajoella olla kuin yksi yö, mutta meidän scheduleja oli tosi hankala järkkäillä yhdessä siihen kuntoon, että kauemmin oltaisiin voitu jossain olla. Ei voi mitään - tärkeintä kuitenkin on se yhdessäolo ja hengailu. Uskoisin, että keksitään kaikkea kivaa siellä!

Parin viikon päästä tulee sitten...


KRISSEEEE! Au Pair- blogiani aikoinaan seuranneet muistanevat Sveitsi-C:n aka Krissen, joka oli yksi meikäläisen lempparihengailukamuista. Ei olla nähty vuoteen, ja tasan kahden viikon päästä, maanantaina, hän tulee tänne - viipyen 5 päivää Suomen kamaralla. Ihanaa! Ollaan oltu aktiivisen epäaktiivisesti yhteyksissä, sillä talvella oli muutama kuukausi, kun ei ollenkaan pidetty yhteyttä - laiskoja varmaan oltiin... Ei sen vakavampaa siis. Nyt sitten sovittiin, että Krisse tulee käymään täällä, ja joskus minä vastaavasti menen Sveitsissä käymään. Jeii!

Yritän tässä nyt siis keksiä, että mitä kesäisestä Helsingistä esittelisinkään (vinkkejä otetaan vastaan!), ja koitan nähdä tämän kaupungin turistin näkökulmasta. Suunnitelmissa olisi tietenkin keskustan esittely ja Suomenlinna sekä Korkeasaari. En tietenkään halua, että Krissellä on tylsää täällä, sillä hänhän on kuitenkin sieltä Switzerlandiasta lentänyt Suomeen saakka.

Eka kuva googlesta, toinen ihan omasta takaa.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Hear It! -9-

Hmm, ehkä maailman lyhyin esittely, mutta menkööt.

Beast


Ryhmästä
Nämä vuonna 2009 debytoineet baby-feissit tunnetaan myös nimellä B2ST. Poikaryhmään kuuluu 6 jäsentä, ja sen faniryhmän nimenä kulkee B2uty, joka lausutaan "Beauty":na - viitaten Beauty and the Beast -tarinaan.

Ryhmän ikähaitari muodostuu 21-vuodesta aina 23-vuoteen.


Video Review
Ajattelin reviewata Beastin ensimmäisen singlen, Bad Girlin. Sen musiikkivideo on ansainnut yli 8 miljoonaa katsomiskertaa tähän mennessä heidän virallisella youtube-kanavallaan, eikä se edes ole heidän eniten katsomiskertoja saanut videonsa. Bad Girl on henk. koht. suosikkini tältä poikaryhmältä - olkaas hyvät!
 




Videon tarina
Nnnniiin. Mikä tarina? Ei tässä oikeastaan ole mitään tarinaa varsinaisesti.

Videolla keskitytään tanssiin, joka on mielestäni erittäin hypnoottinen. Sitä jää vain tuijottamaan. Lisäksi poitsujen asut ovat aika mageat, ja niitä katsoo mielellään.



Biisi
Arvatkaas, miltä tuntuu, kun aamulla pärähtää kuulokkeista Bad Girl soimaan heti ensimmäisenä? Aika vauhdikas alku kertakaikkiaan. Love it!

Tälle kappaleelle sytyin kyllä heti ensikuulemalta. On siinä tosin yksi kohta, josta en tykkää hirveästi. Nimittäin kohta, missä tulee se elektromusiikkihomma (2:26-2:45) ja vaikka se kestää vain hetken, niin se hieman ärsyttää. Ehkä ärsytys tulee siitä tiedosta, että aika monessa muussakin k-popviisussa olen huomannut saman jutun, että on tuollainen random-elektromusiikki + tanssi -kohta. Onko sen aina pakko olla siellä? Hmm...

Anyways, kaikilta muilta osin ihan mahtibiisi - kannattaa myös tsekata muita Beastin biisejä.


Kuvat pihistetty googlen kuvapalvelusta.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

SYNTTÄRIARVONTA



U know what? Blow On My Way -blogin 1-vee synttärit lähestyvät. Jep, BOMW on ollut pystyssä jo vuoden verran, mikä on oikeastaan aika hurjaa, ja sitten ei kuitenkaan mitenkään erityisen. Mutta hei - synttärit mitkä synttärit.

Mietin tässä, että haluaisin kovasti muistaa blogin lukijoita - olitte te sitten uusia tai vanhoja - jollain tavalla, sillä ilman teitä tätäkään blogia ei välttämättä olisi. Tai sitten olisi... Anyways, arvostan paljon sitä, että joku lukee tekstejäni ja katsoo vaikka jotain vloggauksia. Ööö, siis jos lukee ja katsoo. Ainakin tilastojen perusteella muutama juu.

Teille kaikille ihquille lukijoille tarjoutuu nyt mahdollisuus osallistua arvontaan. Täällä blogissa on tällainen vastaava järjestetty ennenkin, ja koska idea oli mielestäni tosi kiva, niin miksen toteuttaisi ideaa uudestaan?

Arvontaan voi osallistua vastaamalla seuraavaan kysymykseen:
Kuinka kauan olet lukenut BOMW- blogia?

Vastaamalla tähän simppeliin kysymykseen ja jättämällä nimimerkin perään osallistut arvontaan, jossa on voittona...

... KORTTI.

Se oli viimekin kerralla ja olkoot nytkin. Ei tule isompia paketteja säästösyistä lähetettyä, mutta Emman lähettämä kortti - ooooh yes! Voi toki olla, että sujautan jotain pientä ylläriä sinne kirjekuoreen kortin mukana, niin kuin viimekin kerralla...

Tällä kertaa arvon kaksi korttia, ja jos kukaan ei osallistu, niin lähetän ne sitten itselleni vaikka. Muahaha. Tietenkin tosin toivon, että mahdollisimman moni osallistuisi ja saisin ilahduttaa kivoilla korteilla paria lukijaa. :)

Eli kommenttiboksille nythetimars! <3

P.S. Vastausaikaa on pari viikkoa, eli ensi su 29.7., on viimeinen osallistumispäivä.

Googletettu kuva ei liity mitenkään tekstin sisältöön. Surprise, surprise.

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Googlaukset -3-

Woah, seriously?! Viimeisin googlauspostaus oli toukokuussa... Siis pari kuukautta sitten? Doh, eipä ole noita googlauksia kuitenkaan kertynyt mitenkään ihmeellisesti, mutta laitetaan nyt tähän väliin niitä silti - jospa ne joidenkin ihmisten päivää piristäisivät.


¤ pyrin pysymään ¤
 ihan rauhassa
¤ höpöttely.com ¤
aika höpöttelyasteella mennään täälläkin...
¤ ihanemma ¤
 välimerkki tais unohtuu, muuten hyvä
¤ up up up up ¤
 tervemenoo, moi!
¤ verenluovutus ei tyrehdy ¤
 no shit sherlock
¤ hassun hauskaa lolasdasdasd ¤
 asdasdaasddd
¤ armeija rakkautta ¤
 oh yea
¤ ihan emma vaan ¤
 meni vähä paremmi ku aikasemmi. Good job!
¤ kolmas välivuosi ¤
 vaikuttaa vähän liianki realistiselle, mut kaikkeen tottuu
¤ vauva ¤
 missä?
¤ miten googlataan ¤
... nnnniinpä. Sen mäki haluisin tietää

Kuva googlesta.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Watch It! -4-

Uh, olipas taistelua siitä, minkä katsomistani draamoista esittelisin seuraavaksi. Tässä on tullut pari ihan mahtavaa korealaista draamaa nimittäin viime aikoina tsekattua... Voitaisiin kuitenkin mennä katsomisjärjestyksessä, eli:

IRIS


Kategoriat
Toiminta, jännitys, mysteeri, romantiikka

Valmistusvuosi
2009

Jaksoja
20 (kesto n. 1h 2 min. / jakso)

Juoni
Kim Hyun Joon ja Jin Sa Woo ovat parhaat ystävykset, jotka liittyvät salaiseen organisaatioon, NSS:ään, analystien Choi Seung Heen ja Park Sang Hyun toimesta. Hyun Joon ja Sa Woo molemmat rakastuvat Seung Heehen jo siinä vaiheessa, kun tämä vasta profiloi miehiä.

Hyun Joonille annetaan yksilötehtävä, joka tapahtuu Unkarissa, ja se muuttaa tarinan ihmisten elämät. Myöhemmin Hyun Joon koittaa selvittää, kuka järjesti hänet syylliseksi Unkarin tapahtumiin ja mikä on IRIS ja mitä se haluaa.


Emman oma arvio
Alun perin aloin katsomaan tätä sen takia, koska kuulin, että siinä näyttelee TOP! Big Bangista siis. Big Bang on meitsin lemppari k-popryhmä, jos joku ei sitä vielä tiennyt...

Luin Iriksestä todella hyviä arvostelujakin, joten uskalsin aloittaa tämän 20- osaisen draaman jo senkin takia. Enkä pettynyt.

Iris oli aivan loistava. Yksi ehdottomasti parhaimmista draamoista, joita olen katsonut tähän mennessä. Oikeasti yllätyin, kuinka intensiivinen tarinan kulku oli, ja kuinka monta kertaa juoni pääsi yllättämään. Aina kun ajattelin esim., että tiedän, kuka on pahis ja kuka hyvis, niin johan pakka sekoittui ja uusia paljastuksia pomppasi ruudulle - I so did not see that coming!

Näyttelijät osasivat hommansa erinomaisesti, ja TOP oli myös mahtava kylmäverisenä salamurhaajana. Paino sanalla kylmäverinen. Ei TOPpista näkynyt jokaisessa jaksossa, mutta aina kun näkyi, niin lyhyen ajan kylmät väreet kulkivat selkäpiitä pitkin. Hohoo!

Lisäksi tässä oli monta tuttua näyttelijää, jotka tunnistin (mm. pääosanaisen esittäjä on näytellyt My Princessissä). Tästä voi varmaan päätellä, että olen katsonut jonkin verran draamoja tässä...

Ainut miinus tulee draaman lopusta, joka oli yllättävin ikinä. Ja todella ärsyttävän piinaava, ja jäi harmittamaan vähän. Toisaalta - tällaisilta draamoilta voisi odottaa jotain tuollaista, mutta SILTI petyin hieman. Doh, aina ei voi voittaa.



Kenelle?
Jos pidät mysteerityyppisistä draamoista sekä toiminnasta, niin tämä voi olla teitsille. Itse tykkään välillä katsoa sellaisia, vaikka pidänkin enemmän romanttisista komedioista. Myös TOPin takia saa katsoa (jos sattuu tietämään sen verran Big Bangia), mikä mainio roolisuoritus!

Mistä voi katsoa
Dramacrazy.com:ista en tätä subitettuna löytänyt, mutta mysojusta löytyi. Laatu ei ole todellakaan HD:ta, mutta eipä tuo hirveästi haitannut. Voi olla, että löytyy jostain muustakin lähteestä ja kenties paremmalla laadulla, mutta itse pystyin ihan hyvin katsomaan tuolta.

Tähdet, tähdet
9/10 Great
Kuten tuli jo mainittua, niin tämä oli kyllä yksi parhaimmista draamoista, jonka olen katsonut. Ihan oikeasti. Vaikka se loppu vähän sucked, niin muuten draama voitti puolelleen täysin. Grrrreat!


Kuvat googlesta assassinoitu!

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kouluun?

Kaikki ovat varmasti hirveän kauhean hirveästi odotelleet, että milloin kerron opiskelupääsytulokseni (NOOOT), joten ajattelin nyt tänne siitä hieman pulista, kun vielä muistan.

Tuloksethan tulivat muistaakseni maanantaina. En edes tiennyt, että ne tulisivat silloin. Sain tietää asiasta, kun muutama facebook- kaverini oli seinällään siitä maininnut. Kävin itse tsekkaamassa netistä yhden paikan, jonne oli julkaistu sisäänpäässeiden nimet, mutta eipä näkynyt nimeäni, ei. Ei sitten. Muiden koulujen nettisivuilta ei löytynyt mitään tietoa asiasta.

Illalla äiti sitten soitti, koska kotiin olivat tulleet pääsykoetulokset postissa. Äidin äänestä pystyi jo päättelemään, etten päässyt opiskelemaan. Suoraan ainakaan. En ollut karmaisevan pettynyt yllättäen - ehkä se johtui siitä, että olin jo tiennyt pitäväni kolmannen välivuoden mahdollisesti.


Äiti sitten laittoi meitsille tänne Helsinkiin kirjeen tulemaan, ja keskiviikkona sain tutkia pistetaulukkoa ihan rauhassa.

Selvisi sitten, että olen ekalla varasijalla viittomakielentulkiksi. Siis WTF?! 30 sinne otetaan sisään, ja minä olen sijalla 31. Koska 50 sinne haastatteluun asti päästettiin, joten ei voi olla niin, että olisin varasijalla numero 31 asti. Tämä tieto aiheutti tietenkin pikku ketutuksen, koska jos olisin hakenut viittomakielentulkiksi ensimmäisenä (viime hetkellä päätin, etten uskalla, koska pelkäsin, että feilaan sen etukäteistehtävän --> feilaan extra 5 pistettä), niin olisin päässyt luultavasti sinne. Vielä ei tietysti ole toivoa heitetty, sillä jos yksi tyyppi hyväksytyistä päättää, ettei menekään opiskelemaan tuonne, niin meitsi voi päästä hänen paikalleen. Right?

Restonomiksi en ole pääsemässä ainakaan Kuopioon - sen verran pitkällä olen listalla jonossa. Sinne kyllä hakikin ihan mukavasti porukkaa... Rovaniemelle hain myös samalle alalle, ja olen jonossa 10.


Opiskelemaan päässeillähän on 31. päivään tätä kuuta asti aikaa ilmoittautua opiskelemaan. Eli elokuussa sitten voin odotella soittoa toisen peruuttamasta opiskelupaikasta, jos sellainen on tulossa vastaan. Eihän sitä koskaan tiedä.

Yritän nyt kuitenkin pitää olotilan ihan neutraalina, enkä pitää liian korkealla odotuksia, ettei sitten tarvitse pettyä karvaasti. Aika näyttää jälleen kerran, että minne päin tämänkin neidin matka jatkuu.

Kuvat googlesta kopsailtu.

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hear It! -8-

Oletteko koskaan nähneet musiikkivideota, jossa ei yksinkertaisesti vain tunnu olevan yhtään. Mitään. Järkeä. Seriously. Anyone?

Seuraavaksi esittelemäni musiikkivideo on nimittäin yksi hämmentävistä tapauksista, joihin olen törmännyt vähään aikaan.

Infinite


Ryhmästä
Infiniteen kuuluu 7 jäsentä, ja myönnän, etten ole sen kummemmin perehtynyt heihin (en edes tätä tekstiä varten... laiska?), joten en ala luettelemaan teille nimiä. Ryhmän pojat ovat kuitenkin 18-23-vuotiaita.

Infinite debytoi vuonna 2010 ja heidän faniryhmänsä nimenä toimii Inspirit. Muutama Infiniten jäsen on kokeillut siipiään myös näyttelemisen saralla - kuten aika moni muukin korealainen poplaulaja.


Video Review
WTF?! -reaktion aiheuttama musiikkivideo on nimeltään "The Chaser" ja se on julkaistu pari kuukautta sitten. Katselukertoja youtubessa sillä on tällä hetkellä hieman yli miljoona.

Katso TÄÄLTÄ musiikkivideo! Oikutteleva Youtube ei suostunut sitä tähän nimittäin jakamaan.


Videon tarina
Jos joku viisaampi keksii, mikä tämän videon tarina on, niin congrats to you.

Mikä toi rasia on? Miks toi auto pyörii noin monta kertaa ympäri? Miks tää koko video on tosi hämärä? Onks näil kohtauksil mitään tekemistä toistensa kanssa? Ööö?

Ensin pohdin, josko koko tarina on käännetty toisin päin: Tarina alkaa lopusta ja päättyy alkuun. Noh, ei se tunnu siltikään auttavan yhtään selventämään mitään.

Toinen versioni on se, ettei toista versiota ole! Mälsää.

Ensinnäkään, tuolla autolla ei ole mitään syytä pyöriä itsekseen ympäri tuhat kertaa. Miksi se edes pyörii? Sää on mainio, eikä ketään ole mailla halmeilla. Mitä lie ohjaaja ajatellut?

Ja mikä on tuo random- kohtaus, jossa yksi laulajista kiipeilee sumussa jotain tikkaita pitkin? Minne hän menee? Tuonne peiliputkeen? Woot?

Ja pojat, pojat, pojat - mikä tuo "hei ajetaan näil motskareil ja hakataan nää lamput täältä näin veks" -juttu on? Seriously?? Makes not sense to me. Yhyy.

Ja se laatikko. Mitä sisällä on? Onko tuo yksi avain sen laatikon avain? Jos on, niin eikö sitä mystistä laatikkoa voi avata? Ah, olen niin utelias!

And why, oh why melkein lopussa poika (eikös se nyt se sama poitsu ole) astelee naarmuitta savuavasta autosta pois tosi spookyn näköisesti, ja sitten viimeisessä "auto ja minä" -kuvassa poika on taas ilmassa tempoilevan auton sisällä. WTF????

So many questions without any answers. Tai sitten en vain osaa tulkita videota. Who knows. Joka tapauksessa, muuten video on ihan coolin näköinen, ei siinä mitään. Tarina vain hieman hämmentää. Jos siinä mitään tarinaa on koskaan ollutkaan.



Biisistä ja tanssista lyhyesti
Tykkäsin tästä biisistä kovasti. En tosin diggaillut heti ensimmäisellä kerralla, vaan sulin sille vähitellen. The Chaser on kovin infinitemäinen - jos ette tiedä, mistä puhun, niin katsokaa ja kuunnelkaa ryhmän aiempaa tuotantoa.

Lisäksi tanssi näyttää tosi tyylikkäältä videolla, ja se käy biisin fiilikseen. Pojat näyttävät mageilta asuissaan.

Kuvat googlezzzta.

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Vuosi sitten...

Huomasin tänä aamuna facebookissa, että ruotsalainen kaverini Au pair- ajoilta oli laittanut yhteiskuvan viime vuoden 4th of Julylta, ja muistot tulvivat mieleen. Hetken muistelin vain sitä päivää - ja sen takia melkein myöhästyin töistä - ja ihmettelin, kuinka siitäkin on mennyt oikeasti se vuosi jo. Voi kuinka nopeaa se aika rientääkään! Pian vietetään myös sitä "vuosi siitä kun saavuin takas Suomeen" -päivää.

Viime vuoden 4th of Julyn vietin siis Washington D.C.:ssä Au pair- kamsujen kanssa ja olihan siellä vilskettä ja vilinää. Ja tajuttoman kuuma.










TÄÄLTÄ pääsee lukemaan tarkempaa reportaasia päivän tapahtumista.

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Avustelemassa

Perjantaina meitsille soitettiin, että voisinko tulla avustamaan johonkin tv-sarjaan maanantaina. Olin tuossa talvella nimittäin bongannut työkkärin sivuilta, että avustajia haetaan ja laittanut huvikseni hakemusta vetämään. Pari vuotta sitten (hei apua, onko siitä jo pari vuotta?!) olin ollut viimeksi avustamassa leffassa ja siitä oli jäänyt tosi kivat muistot.

Eilen siis hipsin puolenpäivän maissa kuvauspaikalle, ja meikäläisen ovesta sisään astumisessa oli kuulkaas draaman aineksia. Kompuroin nimittäin kynnysmatolla ja kaatuminen oli lähellä. Ohjaaja ja kuvaajat ja valomiehet ja näyttelijät sun muut tuijottivat varsin kysyvinä, kun rymistelin paikalle. Awkward. Oh well. Aukaisin sitten äkkiä suuni ja kyselin, minne avustajien pitää mennä, ja onneksi sieltä jostain ihmisten keskeltä riensi avustajista vastaava henkilö apuun ja pääsin pois tilanteesta.

Selvisi siinä samalla, että meitä avustajia on vain 2 siinä kohtauksessa. Minä sekä yksi vanhempi nainen. Ensin odoteltiin, että näyttelijät kuvasivat omia juttujaan jonkun tunnin ja sitten päästiin mekin messiin.

Meidän tehtävänä oli ohikävellä ja vilkaista pari kertaa kadulla tapahtuvaa draamaa. Kävelin suoraan kameraa päin, että varmaan kasvot saattavat vilahtaa hetken jossain sivulla ruudulla, kun se 10-osainen ohjelma joskus telkusta ulos putkahtaa. Jeejee.

Kivaa oli taas, ja sainpahan ilmaisen leffalipun, jes! Ne kelpaavat aina.

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Blop

Moi.

Luvassa ei-niin-hauskaa-ehkä -kuvamateriaalia viime torstailta, kun tehtiin mokkapalatorttua. E kuvasi kahdella kameralla - hänen sanelimellaan, ja meitsin uudella Canonilla. Materiaali oli kuitenkin aika kökköä ja suurimmaksi osaksi tylsähköä (väsytti, vaikka oli vapari... Hmm), joten päädyin sitten editoimaan vain jotain pikkupätkiä teille nähtäväksi. Jos kiinnostaa.

Meillä oli kuitenkin pääideana kokeilla tuota uutta Canonia, joka paljastui ihan hyväksi. Valaistus meidän keittiössä oli tosin kehno, joten laatu saattoi hitusen kärsiä siinä. Mielestämme.

Toinen pätkä tällä videolla on kuvattu sanelimella - FYI.